Mini shoplog

Hallo allemaal! ^o^ Ik heb vandaag als extra artikel een mini shoplog voor jullie. Ik heb namelijk van de week weer wat make-up uit de sale bakken van Kruidvat gevist. Het is voornamelijk make-up wat uit het assortiment van Catrice en Essence gaat, en make-up van de vorige limited editions. Mij hoor je niet klagen, want ik heb bijvoorbeeld niks kunnen scoren van Essence’s ‘Circus Circus’. Maarrr, nu wel! En ook een aantal mono oogschaduw van Catrice. En een mooie oogschaduw van GOSH. En, en, en.. kijk maar gewoon naar de foto’s ;)

Niet alles is natuurlijk uit de sale bakken gehaald, de Maybelline mascara en nagellak heb ik los gekocht, net als de Essence ‘Crystalliced’ nagellak en de Catrice nagellak. Ook de MAX lipsticks (review hiervan staat inmiddels online!) en de Catrice mascara waren niet in de aanbieding. Ook zie je drie Essence nagellakjes, de rechter was met 50% korting, en de twee ernaast (die hetzelfde zijn) waren ook met 50% korting, ze gaan namelijk uit het assortiment en aangezien dat een erg mooi kleurtje is van Essence, heb ik twee back-ups gekocht ;)

Waarvan willen jullie een review zien? Er komt sowieso een review van beide mascara’s nog! Maar wat willen jullie verder nog ‘onder de loep’ zien? Laat het mij weten in de reacties en ik review het met alle liefde voor jullie :3 Fijne dag verder!

26 REACTIES

  1. Leuke spullen! Raar dat die oogschaduwbasis af is geprijst.. die blijft toch in het assortiment? Die onderste lakjes zijn echt leuk! Ik ben benieuwd naar de Essence lakjes!

  2. Jammer dat wij maar zo'n kleine kruidvat hebben, nouja klein weinig sale dan , er is nu wel een hele bak catrice maar ik heb me ingehouden! (: zo vaak gebruik ik oogschaduw niet en ik heb toch al wel heel veel hahah,

  3. Leuke aankopen! Altijd als ik Kruidvat shoplogs zie wil ik er ook gelijk weer heen haha. Ik ben wel benieuwd naar swatches van alle nagellak! Vooral naar het lakje van Maybelline.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in