M’n eBay aankoopjes

Een heavenly moment of eBay shopping, het komt nu bijna dagelijks voor. De zoektermen ‘Hello Kitty’ en ‘korean style’ zin inmiddels opgeslagen bij m’n saved searches en ook de categorie ‘Health & Beauty’ ken ik beter als m’n eigen broekzak. Soms kom ik items tegen die op het eerste gezicht helemaal te gek lijken en uiteindelijk $3000 verzendkosten vragen (lichtelijk overdreven hier, natuurlijk) en bij sommige items krijg ik meteen een ebaygasm. Zo ook bij de artikelen in dit artikel, die ik afgelopen week ik mijn armen mocht sluiten.

Kijk je mee naar wat ik geshopt hebt?

Betsey Johnson earrings

Prijs: $2.76
Verkoper: guihua_wu520

Pink owl earrings

Prijs: $1.70
Verkoper: applefonda

Plastic powder box case for make-up

Prijs: $2.94
Verkoper: edeal8

Hello Kitty toothbrush holder

Prijs: $3.25
Verkoper: 2011merchant

Owl necklace

Prijs: $2.78
Verkoper: amywu99

Hello Kitty wallet

Prijs: $6.00
Verkoper: yangtze_3600

Ik ben echt blij met deze aankoopjes! En zo goedkoop allemaal hé? Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten, alhoewel de meeste items geen verzendkosten hadden. Ik verwacht nog een hoop meer dingen, dus verwacht zeker een update binnenkort!

Wat vinden jullie van m’n aankoopjes?

[five-star-rating]

23 REACTIES

  1. Super leuke aankopen! Ik ga de uilenketting ook bestellen, als die er nog is! Ik ga meteen even zoeken!!

  2. Wat een leuke aanwinsten weer! Dat doe je goed zeg, ebayshoppen!
    Binnenkort ook maar weer eens rondneuzen….

  3. Ik bestel ook (te) veel op Ebay haha, ze hebben altijd wel iets wat ik leuk vind. Dus ik probeer er maar zo min mogelijk naartoe te gaan, want ik geef altijd wel iets uit als ik ebay bezoek ;)

  4. Ohh wat een leuke dingen. Misschien een beetje late reactie. Ik heb net pas je site ontdekt xD Ik ga even kijken of de uilenketting er nog is want die vind ik echt heel erg leuk!

  5. Wat een leuke tandenborstel houder, vind Hello Kitty vaak niet leuk maar er komen wel de meest originele dingen vandaan :D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in