Modetrends op het strand

Als echte fashionista ga jij elk jaar opzoek naar de laatste strandmode. Het zal jou dan ook niet verbazen dat we dit jaar terug gaan naar de eenvoud. Zowel de fel gekleurde als dierenprints, laten we in 2012 achter. Dit jaar gaan kiezen we voor ronde lijnen, eenvoudige vormen en rustige kleuren.

Als we een kijkje nemen in het assortiment van Zalando, zien we al snel dat blauw, paars en roze de basis kleuren zijn voor dit zomer seizoen. De kleuren zijn erg trend gevoelig, zo zul je dit jaar bijvoorbeeld weinig babyblauw tegen komen, maar zie je vooral azuurblauwe jurken in de rekken hangen.


Donkerblauwe A-lijn zomerjurk

Zowel bikini’s als de bijpassende jurken bevatten veel sierlijke details. Denk aan linten of het aanbrengen van veel verschillende lagen in de rok. Opvallend is ook dat de asymmetrische neklijn weer helemaal terugkomt. Verder blijven jurken met een zogenaamde A-lijn ook dit jaar favoriet. De A-lijn geeft speling en zorgt ervoor dat de ogen naar het mooiste gedeelte van de vrouw getrokken worden.

Bij het kiezen van zomerse jurken bekijk je niet alleen het model, belangrijk zijn ook de stoffen. Elastische stoffen ‘zweten’ niet alleen, deze laten alles zien, dit betekent dat deze niets camoufleren of aan de verbeelding over laten. Katoenen stoffen rekken mee en ademen, vaak worden deze ook gecombineerd gebruikt.

Als je kijkt naar de jurken die dit zomerseizoen in de winkel hangen, valt op dat er veel met soepel vallende stoffen wordt gewerkt. Hiermee laat je het mooiste van jezelf zien. Vergeet verder bij het winkelen niet te kijken naar de juiste lengte van de jurk. Korte jurken maken je zomer outfit niet perse af. Ook lange jurken kunnen heel sierlijk zijn en deze waaien mooi in de wind.


Zwart witte jurk met sierlijke details

Heb jij al dé zomerjurk in de kledingkast hangen?

11 REACTIES

  1. Jaaaaa! Jurkjes! Ik houuuu van jurkjes in de zomer ^^! Heb er ook wel een aantal in mijn kast hangen. Ben blij dat ik ze nu eindelijk kan dragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in