Muvit armstrap van MobielBereikbaar.nl

Sinds een maand ben ik begonnen met hardlopen, met het progamma van Start to Run. Ik ben nog een noob op het gebied van hardlopen, dus zo’n hardloopprogamma is ideaal om je conditie op te bouwen en om te ‘leren’ hardlopen. Dit progamma zet je op je mp3 speler of telefoon (in mijn geval m’n iPhone), en neem je tijdens het hardlopen mee. Maar, waar stop je je iPhone? Hardloopbroeken hebben geen zakken, en als hem in een normale joggingsbroek doe, loopt dat erg vervelend. FIRST WORLD PROBLEMS, MENSEN!

Gelukkig is er een handige manier om je iPhone mee te kunnen nemen tijdens het hardlopen: een armstrap. Van MobielBereikbaar kreeg ik de kans om er eentje uit te proberen. Ik koos voor een roze (uiteraard) van het merk Muvit.

De Muvit arm strap wordt geleverd in een doosje, met alle informatie erop. De arm strap die ik heb, is geschikt voor de iPhone 4S, iPod Touch en andere smartphones ‘met size L’, oftewel ter grootte van de iPhone. De arm strap biedt veel voordelen, zoals:

  • Iedereen past de arm strap, je kunt hem stevig vastmaken met klittenband
  • Er zit een reflector rand op
  • Hij is bestand tegen regen
  • Touchscreen = geen probleem, door het plastic heen is hij te bedienen!
  • Er zit een extra vakje waar je je huissleutel kunt opbergen
  • Hij weegt zelf niks

Het werkt heel simpel, je schuift je iPhone erin, start het hardloopprogamma en lopen maar! Onderweg is hij makkelijk te bedienen en je went snel aan zo’n arm strap. Ik was bang dat zo’n arm strap erg zou irriteren of zou gaan schuiven tijdens het lopen, maar gelukkig zit hij erg stevig en blijft hij op z’n plek zitten.

De Muvit armstrap is te koop voor €21,95. Op de website vind je informatie over welke toestellen er precies compatibel zijn met deze arm strap. Levering is bij MobielBereikbaar altijd erg snel, bestel je vóór 22:30 (!) heb je hem de volgende dag in huis. Momenteel is de roze arm strap uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in zwart, wit en grijs.

Bij MobielBereikbaar.nl zijn ook al de Galaxy S4 hoesjes en Galaxy S4 accessoires op voorraad!

Voor de hardlopers: wat gebruiken jullie om je telefoon mee te nemen onderweg?

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in