Nagellak swatcher Linda ♥ China Glaze Electric Nights – Let the beat drop

Men nemen neon en blacklight en voila, daar heb je de nieuwe collectie van China Glaze; Electric Nights. Een collectie vol met felle neon gekleurde nagellakken + een paar special effect topcoats. En allemaal zijn ze glow in the dark. Omdat ik al veel neon nagellak heb besloot ik mij in te houden en kocht ik alleen Let the beat drop.

De Electric Nights collectie bevat in totaal 12 nagellakken. 9 neon kleuren en 3 special effect topcoats met glitters. Let the beat drop sprak mij meteen aan, want roze! De combinatie van roze en oranje glitters vind ik zo lekker vrolijk. De glitters hebben verschillende maten waardoor het een feestje op je nagels is. De basis van de topcoat is transparant.

Let the beat drop bevat heel veel glitters. Als je het kwastje uit het flesje haalt zit hij al vol met glitters. Je hoeft er niet uit te pakken met je kwastje. Dit is erg handig met het aanbrengen, op deze manier kun je de glitters goed egaal verdelen. Bij andere glitternagellakken merk ik dat als de glitters niet goed meekomen dat je ze ook moeilijk gelijk kunt verdelen of meerdere laagjes aan moet brengen. Dat is bij Let the beat drop absoluut niet aan de orde.

Op de swatches heb ik als basis Essie Urban Jungle aangebracht. Dit is een hele lichte creme kleurige nagellak met een lichtgrijze/paarse ondertoon. Hier overheen heb ik één laagje Let the beat drop aangebracht. Ik hoefde de glitters niet ‘neer te leggen’, maar kon ze net als gewone nagellak aanbrengen.

Het enige nadeel aan glitter nagellak is het verwijderen ervan. De topcoat blijft goed zitten en kan bij mij minstens 3 a 4 dagen mee zonder dat hij chipt. Ik had de stiekeme hoop dat ik de glitters gemakkelijk kon verwijderen omdat ze over een basislak aangebracht waren. Maar helaas, ik heb mijn nagels toch ingewikkeld met remover en aluminiumfolie om ze eenvoudig te kunnen verwijderen. Dit is een klein minpunt voor mij omdat ik vaak mijn nagels lak en de nagellak snel wil kunnen verwijderen, maar het is meer een luxe probleem, I know!

De China Glaze Electric Nights collectie is onder andere te koop bij Pretty Polish en kost € 5,95.

Als je meer van mijn swatches wilt zien kun je mij volgen op Instagram: @linverst.
Liefs, Linda

13 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in