Nagellak swatcher Linda ♥ L’Oreal Le Vernis zomer 2015

Van Evelien ontving ik deze 3 prachtige zomerse nagellakken van L’Oreal. Ze komen uit de zomercollectie 2015. Toen ik ze uitpakte werd ik meteen helemaal vrolijk van de kleurtjes. In totaal bevat de collectie 6 zomerse nagellakken, waarvan ik er 3 heb mogen swatchen!

Doordat op de doppen van de nagellak een nummer staat dacht ik in eerste instantie dat de nagellakken geen namen hadden wat ik altijd een beetje saai vind. Niet dat het noodzakelijk is, het gaat uiteindelijk om de kleur, maar ik vind het altijd wel leuk als een nagellak een passende, grappige of originele naam heeft.

Op de zijkant van de nagellakken staat dan gelukkig toch nog een leuke naam!
Deze nagellakken heten:

243 – Tangerine Luv
244 – Green LOL
245 – OMG Blues

Het kwastje van de nagellak is lekker breed en vol met haartjes. Hierdoor pak je de nagellak gemakkelijk op uit het flesje en kun je met één veeg al een groot gedeelte van je nagel bedekken. Ik vind deze kwastjes altijd erg fijn en ik kan er precies mee werken.

243- Tangerine Luv is een zachte pastel oranje nagellak. In combinatie met een bruin huidje komt deze nagellak goed tot zijn recht! Om de nagellak volledig dekkend te krijgen heb ik 3 dunne laagjes aangebracht.

244 – Green LOL is een mooie zeegroene nagellak. Groene nagellak is normaal niet echt mijn ding, maar WOW op mijn nagels ben ik helemaal weg van deze kleur! Lekkers zomers en hij knalt van mijn nagels. Om de nagellak volledig dekkend te krijgen heb ik ook bij Green LOL 3 dunne laagjes aangebracht.

245 – OMG Blues, de nagellak waar ik meteen verliefd op was toen ik het flesje zag. Diep, donker blauw met een paarse shimmer. De nagellak is wat meer waterig dan de andere twee, maar is nog steeds goed aan te brengen. Voor een volledige dekking heb ik 3 dunne laagjes aangebracht.

Omdat de paarse shimmers niet echt te zien zijn in daglicht heb ik deze foto in (nep) zonlicht gemaakt. De shimmers zie je dan gelukkig wel. Dit maakt de nagellak meteen een stuk feestelijker!

De glans van de nagellakken is van zichzelf al aanwezig. Om de houdbaarheid van de nagellak echter te vergroten gebruik ik toch altijd nog een topcoat. De houdbaarheid van de nagellakken is volgens L’Oreal tot 10 dagen. Ik heb één van de kleuren de gedragen afgelopen week en bij mij blijft de nagellak ongeveer 3 a 4 dagen mooi zitten zonder te chippen.

Let op: zowel Green LOL als OMG Blues stainen enorm snel. Voor de swatches had ik geen basecoat aangebracht, en ik kreeg de kleur na hooguit een kwartiertje dragen al moeilijk van mijn nagels. Het is dus belangrijk als je dit wilt voorkomen dat je een basecoat gebruikt.

De L’Oreal Le Vernis zomer is te koop bij de drogist en kost € 5,99 per stuk.

Als je meer van mijn swatches wilt zien kun je mij volgen op Instagram: @linverst.
Liefs, Linda

9 REACTIES

    • Ik ben nogal van het dunne lakken, vandaar dat ik 3 laagjes nodig heb! Ik denk dat als je wat dikker lakt dat je misschien wel met 2 laagjes af kunt! Maar ik ben het eens met wat je zegt, ik ben ook beter gewend van L’Oreal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in