Nagellak swatcher Linda: Kleancolor neon night life mini collection

Het neon night life nagellak setje van Kleancolor trok meteen mijn aandacht met zijn felle kleuren. Zes schattige travel size flesjes met echte neon kleurige nagellakken die zeker de aandacht trekken. Ben je benieuwd of de nagellakken op je nagels ook zo neon zijn? Vandaag laat ik het zien!

De Kleancolor neon night life mini collectie is een collectie waarmee je je outfit compleet maakt en zeker een statement kunt maken. De kleuren zijn prachtig fel en springen echt in het oog. De flesjes lijken aan de kleine kant, ze bevatten 5ml, maar ik heb hier helemaal geen probleem mee. Het is mij nog nooit gelukt om een nagellak helemaal op te maken. Daarbij is een klein flesje ook ideaal om mee te nemen.

De kleuren van links naar rechts:
85 Funky Yellow
23 Mango
17 Neon Green
16 Neon Purple
15 Neon Sapphire
80 Red

De namen spreken redelijk voor zich, niet heel spannend, maar wel duidelijk!

De kwastjes van de nagellakken zijn super fijn. Recht afgesneden, lekker vol en gewoon erg fijn! Na het lakken van mijn nagels doe ik altijd een ‘clean-up’ zodat de nagellak zo netjes mogelijk op mijn nagels zit. Bij deze kwastjes was dit bijna niet nodig, zo precies kun je ermee lakken.

En dan nu de nagellakken. Bij alle swatches heb ik een basecoat gebruikt voor een glad effect, maar heb ik geen topcoat gebruikt zodat je goed de glans van de nagellak zelf kunt zien.

85 Funky Yellow is gewoon WAUW! Super geel, super neon en super glanzend. Dit is zeker de meest felle gele nagellak uit mijn collectie. De substantie van de nagellak is erg dun. Hierdoor dekt hij niet goed. Op deze swatches heb ik 3 dunne laagjes aan moeten brengen voor dit effect. Op de foto valt het niet zo op, maar in real life zie je de smile line van mijn nagels er nog erg goed doorheen.

23 Mango, neon oranje. In daglicht lijkt hij een beetje pastel, maar in zonlicht spat het oranje van je nagels. Jammer dat Nederland waarschijnlijk niet doorgaat naar het EK, maar mocht het toch nog lukken weet ik met welke nagellak ik mijn nagels lak! De nagellak is wat minder dun dan 85 Funky Yellow, maar alsnog heb ik 3 laagjes aan moeten brengen voor een volledige dekking.

17 Neon Green is een appeltjes groene nagellak. Fel en diep van kleur. Ik ben geen groot fan van groene nagellak, maar in combinatie met bijvoorbeeld zwarte kleding vind ik de combinatie wel erg mooi. De kleur springt er dan echt uit. Wederom heb ik 3 laagjes aangebracht voor een volledige dekking.

16 Neon Purple is een mooie paarse nagellak met een zilveren shimmer. Dit is de enige nagellak uit de set met een shimmer. Ik vind het wel een meerwaarde, het paarse effect wordt ermee versterkt en het effect is gewoon erg leuk. Met name in zonlicht komen de shimmers goed tot hun recht. Deze nagellak dekte in 2 wat dikkere lagen.

15 Neon Sapphire is mijn persoonlijke favoriet. Deze donkerblauwe nagellak lijkt misschien niet erg neon door zijn donkere kleur, maar hij is geweldig mooi glanzend op je nagels. Hij dekt perfect in 2 laagjes. Het enige aandachtspunt is dat hij stained; als je hem eraf haalt zit er een blauwe gloed over je nagels. Mijn tip: gebruik altijd een basecoat!

80 Red is helderrood. Deze kan zowel chic als casual gedragen worden. Hij is het meest neon in zonlicht, maar kan dus ook prima voor een feestje. Voor een volledige dekking heb ik 3 dunne laagjes aangebracht.

In het pakketje vond ik een vrolijk blaadje met bloemetjes stickers. Het leek mij leuk om deze te gebruiken, dus besloot ik één accent nagel te maken. De bloemetjes werkte helaas niet echt mee en lieten zich maar moeilijk opplakken. Toch wordt ik wel vrolijk van het effect.

Ik vind de Kleancolor neon night life set erg leuk en vrolijk. Alleen jammer van de dekking van sommige kleuren. Gelukkig is dit vrij eenvoudig te ondervangen zonder dat je 3 of meer laagjes nagellak aan hoeft te brengen. Veel merken hebben tegenwoordig een witte basecoat. Hierdoor hoef je maar 1 of 2 laagjes nagellak aan te brengen, behoud je het neon effect en is de nagellak volledig dekkend! Hierdoor kun je nog vaker je nagels lakken met deze mooie kleuren.

De Kleancolor neon night life mini collection is te koop bij Pretty Polish en kost € 9,95.

Als je meer van mijn nagellak swatches wilt zien kun je mij volgen op Instagram: @linverst.
Liefs, Linda

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in