New in: arm candy van eBay en Bluelans

De laatste tijd begint het dragen van sieraden weer te kriebelen. Normaliter draag ik het amper, op de één of andere manier irriteert het me. In m’n oren heb ik bijvoorbeeld 5 gaatjes, maar ik draag nooit oorbellen. Toen ik een paar weken geleden deze sieraden tegenkwam op eBay besloot ik direct: ik ga sieraden dragen! Ik begon met armbanden, omdat deze voor een groot deel je look af maken. Ben je benieuwd hoeveel belachelijk weinig ik kwijt was voor deze arm candy? Lees dan verder!

Van links naar rechts:
link – $1,43 (+ gratis verzendkosten)
link – $0,99 (+ gratis verzendkosten)
link – $1,33 (+ gratis verzendkosten)
link – $6,99 (+ gratis verzendkosten)
link – $0,99 (+ gratis verzendkosten)
link – $1,45 (+ gratis verzendkosten)

1: Het eerste armbandje heeft kralen en een infinity teken. Het armbandje is elastisch en wordt geleverd met een extra elastiekje, mocht hij kapot gaan. Hij is goed uit te rekken en past perfect! (Ik heb normaal tot smallere polsen)
2: Het tweede armbandje is erg fijn en het materiaal is mooi. Hij past goed om elke pols.
3: Het derde armbandje bestaat uit twee touwtjes met een infinity logo eraan. Ik vind het touwtje iets te grof voor het kleine infinity teken, maar dat maakt hem wel weer subtiel. Ook dit armbandje heeft een prima pasmaat.
4: Het vierde item, de horloge is een prachtig, rosé gouden horloge. Hij voelt vrij zwaar aan. De pasmaat is al snel te groot, je zult er dus wat schakels tussenuit moeten halen om hem passend te krijgen. Dit kun je zelf thuis doen, of bij een juwelier. Ik heb er zelf 4 schakels tussenuit gehaald, en hij past perfect nu. Het horloge geeft wel wat groene vlekken af na een lange dag dragen. Ook wilde ik de tijd en datum verzetten, maar ging dit héél moeizaam, en uiteindelijk schoot het knopje eraf, waardoor hij nu ‘kapot’ is, en ik hem alleen nog maar als accessoire kan dragen :( Maar verder is het een prachtig horloge, hij staat overal super bij!
5: Het vijfde armbandje is vrij lang, en heeft een kruisje overdwars eraan. Hij is licht gebogen, zodat hij mooi op de pols valt. Het materiaal ziet er mooi uit, maar na een paar keer dragen verroest de achterkant van het kruis een beetje, dus houd daar wel rekening mee.
6: Tot slot het zesde armbandje, een zwart armbandje met kleine kruisjes eraan. Heeft een vrij klein ‘vastmaakkoordje’, maar past eigenlijk iedereen wel. Omdat het een zwart armbandje is, blijft hij lang mooi.

Ik ben dolblij met m’n bestelde sieraden, en wil absoluut meer bestellen nu! :P De laatste tijd bestel ik niet alleen nog bij eBay, maar ook bij andere Chinese webwinkels. Mochten jullie daar een artikel over willen zien, let me know! :)

Wat vind jij van m’n nieuwe sieraden?

22 REACTIES

  1. Is het wel hetzelfde klokje, op het horloge van de link staat Michael niet en op de jouwe wel? Uiteraard een dupe maar wel grappig!

  2. Wat een leuke armbandjes! Vooral de eerste 2 Infinty armbandjes :) Keep the ebay/japanse shops-reviews coming! Altijd leuk om te lezen en misschien zelf wel leuke dingetjes te scoren :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in