Persoonlijk || Mijn nieuwe Daniel Wellington horloge

Een onmisbaar sieraad voor mij is toch wel een horloge. Vroeger droeg ik ze nooit, tegenwoordig kan ik niet meer zonder. Het is meer dan een klokje, het is een onderdeel van je outfit! Ik mocht laatst een prachtig horloge uitzoeken van Daniel Wellington, waarvoor ik zo dankbaar ben! :haha: Vandaag laat ik hem aan je zien. Kijk je mee?

Het verhaal achter dit merk begint bij Filip Tysander, oprichter van het horlogemerk Daniel Wellington. Hij ontmoette op een dag een intrigerend persoon in Groot-Brittannië, Dit was een echte gentleman, maar tegelijkertijd was hij ook relaxed en bescheiden. Hij had een keurige, vlekkeloze style en hij hield er van om horloges met oude versleten NATO-bandjes te dragen. Zijn naam.. Daniel Wellington.

Een vriendschap volgde, en Filip Tysander raakte zo geïnspireerd door de man, dat hij besloot zijn horloge merk naar hem te vernoemen. Er wordt veel gewerkt met NATO-bandjes, een eenvoudig maar elegant design. Beschikbaar in veel diverse kleurcombinaties, zodat jouw kleur er altijd tussen zit. Het beste? De bandjes van de horloges zijn te verwisselen!

Ik koos voor de Classic Glasglow Lady, die een blauw-wit gestreept NATO-bandje heeft. Niet alleen koos ik die omdat ik zelf geen leer draag, maar omdat ik de kleurcombinatie zo leuk vind! Ze hebben veel leuke kleurencombinaties, maar blauw-wit in combinatie met een goud uurwerk vond ik een erg chique combinatie. En past bij vrijwel al m’n outfits!

Het horloge wordt geleverd in een prachtig doosje, waarin je ook nog een pinnetje vindt (om eventueel de bandjes te verwisselen) en een handleiding/garantiebewijs. Ik draag nu al een week het horloge elke dag, elke keer als ik er naar kijk ervaar ik een stukje luxe.. het prachtige uurwerk, het leuke en elegante bandje.. I’m in love! :inlove:

Het horloge is waterbestendig tot 3 ATM, dat betekent dat het bestand is tegen water bij waterspatten of water tijdens het handen wassen. Niet mee zwemmen dus, of onderdompelen!

Classic Glasglow Lady (rose goud uurwerk) kost €129.

Neem eens een kijkje in de webshop (gratis verzendkosten, wereldwijd!), of in één van hun 747 verkooppunten in Nederland. Het merk wordt bij veel juwelierszaken verkocht, maar bijvoorbeeld ook bij V&D!

Met de code ohfashion krijg je 15% korting op een horloge uit de webshop! Geldig t/m 15 februari 2014.

14 REACTIES

  1. Hij is zeker mooi! Vind het bandje ook erg mooi staan bij het klokje zelf. Helaas ben ik totaal geen horloge drager (ik zit er dan altijd mee te klieren), dus ondanks de korting laat ik het voorbij gaan. Neemt niet weg dat ik horloges echt wel super tof vind hoor :D. xxx Lucinda

  2. Aah zo mooi! Al vind ik de versie met een klassiek, lederen bandje het mooist. Leuk trouwens om het verhaal achter het merk te lezen. Echt tof voor die Engelsman dat het merk gewoon naar hem is vernoemd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in