New in: JORD Wood Watch

5
10

De laatste jaren draag ik steeds vaker sieraden en horloges. Vooral horloges, ik zou niet meer zonder kunnen! Over ‘t algemeen draag ik graag m’n roségouden Casio horloge, maar de laatste tijd wissel ik ook graag af met mijn JORD Wood Watch. De naam zegt het al: een houten horloge! En hij is tóf. Kijk maar mee!

Het horloge is afkomstig van het merk JORD, een merk wat houten horloges met de hand maakt. Ze maken moderne horloges met hout wat over de wereld vandaan komt! Ze zijn shockbestendig, spatwaterproof, accuraat, en gebouwd om lang mee te gaan. Alleen de meest duurzame materialen worden gebruikt om een horloge van JORD in elkaar te zetten. En omdat er natuurlijke materialen worden gebruikt, is geen enkel horloge qua kleur hetzelfde.

Het model wat ik heb, is Ely – Maple. Een lichtgekleurd houten horloge met prachtig verfijnd uurwerk. Maple is Engels voor ‘esdoorn’, kortom, dit model is gemaakt van esdoornhout. Dat hout is verkregen van de bomen uit het noordoosten van Noord-Amerika, en alleen het buitenste van deze bomen (genaamd het spinthout) is gebruikt om dit horloge te maken.

Het horloge wordt geleverd in een houten doosje, waarvan je het dekseltje eraf kunt schuiven. Hierin vind je een kussentje met daarom heen het horloge. Het oogt allemaal erg luxe, en dat vind ik natuurlijk maar al te leuk! Bij het bestellen van dit horloge moest ik mijn maat doorgeven, zodat ik het horloge thuis niet hoefde te verstellen. Het horloge past dan ook meteen precies goed! Het heeft een stevige sluiting, en ook de materialen van het horloge voelen stevig en goed afgewerkt aan.

Het uurwerk bevat geen cijfers, maar streepjes. Er zit ook een klein vakje in het uurwerk waarop je de datum kunt zien, pluspunt! Ik heb al meerdere complimenten gekregen over m’n horloge. Een houten horloge is niet iets wat je alledaags ziet, dus te leuker vinden mensen het om te zien. Sommige willen hem zelfs voelen!

Ik ben ontzettend blij met dit horloge. Het is niet alleen uniek en gaaf om te zien, ook is het van zeer goede kwaliteit. Omdat ik zo dol ben op de natuur vind ik zo’n houten horloge natuurlijk nóg leuker! Qua styling kan ik met dit horloge alle kanten op. Ik ben nog geen kleur kledingstuk tegengekomen waarbij hij niet paste. Dat is ook wel het voordeel van zo’n lichte kleur, natuurlijk. :wink:

In de webshop van JORD vind je allerlei soort modellen horloges. Ze zijn er in héél veel soorten houten, verschillende kleuren, en verschillende modellen. De prijzen variëren van $120 tot $195. Mijn model, Ely Maple, kost $120 (omgerekend €117). Ze hebben trouwens FREE SHIPPING wereldwijd!

Wood Watches For Women

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here