Nieuwe layout ♥ Geef je mening & win een Catrice setje!

Yeah, ik heb een nieuwe layout! Een beetje van mezelf, en een beetje van Artisteer. Ik houd van dat programma! Ik ben er zo blij mee, ik vind het m’n mooiste layout so far. Maar ik kan ‘m nog wel zo leuk vinden, het is het belangrijkste wat jullie ervan vinden! Laat me dus even weten in de reacties wat jullie ervan vinden, en wat ik eventueel zou kunnen verbeteren. Aankomende Zondag (24 Juni) gooi ik al jullie namen in de fruitmachine, en degene die eruit komt rollen krijgt van mij een Catrice Revoltaire setje, met eyeshadow palette en twee nagellakjes!

74 REACTIES

 1. Ik vind hem erg leuk, lekker roze en girly en met schattige Hello kitty's. Leuker dan je vorige vind ik. En Artisteer is echt een super programma! Ik maak er ook vaak wat mee voor me blog alleen doet hij het uploaden niet altijd even goed.

  • Dankje! Ik vind 'm ook leuker dan de vorige, hihi. Artisteer is zeker super. Wat raar dat hij niet altijd goed upload bij jou, misschien kan ik je helpen? Krijg je een foutmelding ofzo?

 2. Wat leuk! Ik vind je layout heel erg leuk, vooral de Hello Kitty's aan de zijkant bij elk onderwerp! Ook de bloemetjes achtergrond is leuk, hij is precies goed: niet te aanwezig maar ook weer niet te afwezig! Ik mis alleen nog wel een logo bovenaan! X

  • Dankjewel voor je reactie! Maar wat raar dat je het logo niet ziet, hij zou er wel moeten staan. Ik heb 'm hamdmatig boven het thema gezet, want als ik m'n header/logo in Artisteer doe, wordt hij heel wazig :( M'n vriend is er momenteel even naar kijken!

 3. Ik vind je layout tof. Erg cute en volgens mij ook helemaal jou!
  Wel vind ik 't jammer dat er geen "Oh, Fashion" staat als header zeg maar, want nu zie je niet zo makkelijk op wat voor site je bent beland.

 4. Erg leuk, erg meisjesachtig, lekker roze en overzichtelijk. Ik mis ook nog een header. En persoonlijk vind ik je lijst met categorieën ook wat te lang! Je kan beter 4 a 5 categorieën maken en dan tags toevoegen.
  Verder vind ik je lay out prachtig, een hele leuke achtergrond en mooie bij elkaar passende kleuren.
  Liefs

 5. Ik vind het erg leuk en vrolijk staan! Alleen mis ik ook wel een header en mag je foto linksboven wel iets groter zijn. :) En de tekst er niet zo dicht tegenaan. Ik ben verder geen hello kitty fan, maar vind het toch wel erg leuk staan bij de onderwerpen!

 6. Prachtig! Heel schattig en vrolijk. Ik zou alleen Oh Fashion zonder hartjesprint doen. Net iets rustiger dan al die printjes.. Happy blogging :D

  • Hmm ja, je hebt gelijk! Het is wel een beetje druk zo. Ik zal opletten of meerdere mensen dit opmerken, want dan ga ik het idd veranderen. Bedankt!

 7. Wauw wat leuk! De hello-kitty's zijn heel erg persoonlijk en juist een leuk detail, mijn oog viel er direct op!
  Wel vind ik het erg vervelend dat de achtergrond beweegt wanneer je scrollt, misschien een verbeterpuntje….

 8. Sowieso vind ik roze heel erg passen bij een beautyblog. ook de hello kittys vind ik heel leuk. alles is lekker overzichtelijk en je kan alles goed terugvinden. Ook de blogtitel vind ik mooi zo met die hartjes. Wat mij nu ook opvalt is dat je eigelijkz elf van thema kan veranderen door in de linkerzijbalk een ander thema te kiezen, wat handig is voor mensen die bvb van afwisseling houden

  • Ja die optie heb ik al vanaf het begin, hihi, maar idd erg handig! Niet iedereen houdt van roze en Hello Kitty.. haha. Ik moet alleen wat nieuwe layout's maken, die ik nu heb zijn nogal smal. Bedankt voor je reactie in ieder geval!

 9. Mijn complimenten meid! Heel mooi en rustig. Andere was zeker ook leuk. Hello Kitty is en blijft leuk, no matter how old you are. :)
  En het roze is alweer subtiel. Very nice

  • Wat vervelend Dhini, misschien toch een idee om alle plug-ins te deactiveren, en ze dan één voor één aan te zetten? Zo kun je kijken welke er botst met Artisteer!

 10. I like the flower print! hihi Ik vind de achtergrond geweldig! En natuurlijk de kleine Hello Kitty icoontjes zijn erg leuk.

 11. Wauw wat leuk geworden!
  En ik vind de hartjes in je logo juist erg mooi!
  Ik ben zelf niet zo'n fan van hello kitty, maar daar kan ik wel overheen kijken ;)
  Liefs, anna

 12. het is eecht superleuk gevonden!!
  je bent heel creatief!
  zelf is hello kitty niet mijn stijl maar als ik het hierop zie is het echt wel leuk!!
  doe zo verder!
  liefst, Sarah

 13. Ik vind je logo heel mooi (met hartjes) en de achtergrond ook, maar bij elkaar is het misschien net te druk. Misschien is dit op te lossen door die witte 'waas' rond de letters wat groter en/of sterker te maken?

  • Dat had ik eerst, haha! Maar ik vond het niet echt mooi, als de waas té groot werd. Ik zit nog even na te denken over hoe ik het toch zo kan houden, maar toch rustiger kan maken.. bedankt voor je reactie iig! :)

 14. Ik vind de menu-indeling top, lekker overzichtelijk. De Hello Kitty's zijn schattig! Alleen dat bloemengordijn hoeft voor mij niet, maar ik lees je blog meestal op m'n mobiel en dan heb ik er geen last van.

 15. Erg mooi! Ik lees net bij een andere comment dat je het thema altijd al zelf kan veranderen, is me inderdaad eerder nooit opgevallen. Misschien mag de foto van jezelf wel wat groter. Ik vind het ook leuk dat je kan zien hoeveel mensen er online zijn. En ik heb trouwens een probleem: ik weet niet of het aan mijn computer ligt, maar bij sommige thema's valt je welkomstekst voor een deel weg. Xxx

  • Ja dat zou kunnen, de andere thema's zijn smaller dan dit nieuwe thema. Ik moet die oude thema's even wat breder maken, maar aangezien ik de originele bestanden niet meer heb, zal dat een hoop werk zijn. Ik ga er wat aan doen, in ieder geval!

 16. Ik vind je lay out erg leuk! I love girly ^^
  Het enige wat ik zou veranderen is je header, die zou ik als ik jou was in een kleur doen, zodat dat er meer uit springt.

 17. De maker van Artisteer is echt een held! Ik wil me nog wel verdiepen in het zelf maken, maar tot die tijd (de komende 20 jaar) zal ik het waarschijnlijk met artisteer doen, haha.

  Maar goed, over je lay-out: ik vind de achtergrond eerlijk gezegd nogal druk, dat leest niet lekker. Misschien ietsje minder transparant ofzo? Ik heb ook het idee dat de tekst in de header er in weg valt. Verder vind ik alles leuk, die typische schattigheid en gezelligheid die zo bij je site hoort!

 18. O wat een leuke lay out! Dat was echt het eerste wat ik dacht. Het is heel schattig!
  Ik vind hem wel goed bij je site passen.

  xxxx

 19. Ik vind hem echt verbeterd! :D
  Die vorige was leuk, maar deze is nog leuker! Heel cosy en schattig!
  Als ik één tip mag geven, dan zou ik het leuker vinden als ''Oh Fashion'' iets duidelijker zichtbaar is,
  het is ten slotte een blog om trots op te zijn! :D
  xxx

 20. Ik vind 'm ontzettend leuk en ook omdat het lekker zomers is. Misschien kun je de achtergrond van de pagina doorschijnend maken, zodat je de achtergrond wel ziet maar iets minder. Ik kom m trouwens persoonlijk halen als ik win ;D Ij welke kleur heb je het pallette eigenlijk?

 21. Leuke layout! Lekker vrolijk. Had zelf misschien niet voor de kleine bloemetjes achtergrond gekozen maar past er perfect bij. En je stukjes tape bij je profielfoto, super leuk!

 22. Super leuk! Mijn eerste gedachte was 'Huh, welke blog had ik nou aangeklikt?' Super leuk, lekker meisjes-achtig met de bloemetjes en het roze. Ik hou er van!! Vind het echt erg mooi geworden. Ik doe graag mee voor het catrice setje, super mooie nagellak en wil het oogschaduw paletje erg graag!

 23. Ik vind het een heel mooie layout, hij past echt bij jou en dat maakt je site lekker persoonlijk :-)
  Enige wat ik zou veranderen is dat ik de figuurtjes uit de letters OH FASHION zou halen, ze leeg laten zeg maar.
  Verder vind ik het echt een mooie layout!

  En wat een mooie prijs geef je weg! :-)

 24. Ik vind de lay-out prima, de header vind ik supermooi!
  De achtergrond is wat mij betreft wel heel erg druk, het leidt mij af van de tekst en ik denk dat ik
  de header mooier uit vind komen op een (meer) effen achtergrond.
  Verder houd ik niet van Hello Kitty. Hoe dan ook, geen redenen om je blog niet meer te lezen hoor!
  Liefs Thea

 25. Ik vind het echt een superleuke lay-out! (:
  De achtergrond had wat mij betreft wel iets rustiger kunnen zijn, maar de achtergrond is wel supperschattig (:
  Liefs, Chaja

 26. Wauw, toen ik weer eens keek dacht ik: Zit ik wel op de goede site? haha, er is veel veranderd, maar ik vind er niets vervelends aan. Je moet alleen wat wennen, maar het is niet erg. =]

 27. Ik had je logo al gezien haha, en ik vind hem er goed uit zien! Lekker vrolijk, jeps, dit is mijn smaak. Maak je maar niet druk, want dit is echt een heel leuk logo!
  Leuk dat je iets weggeeft btw :):)

  Liefs,
  Britt.

 28. Ik vind hem erg leuk! Ik vind hem ook meer meisjesachtiger dan de vorige lay-out. Alleen (het stoort me niet, hoor) is het wel even wennen dat dat blokje met jou foto aan de andere kant staat, omdat ik daar vaak klikte. Zonder reden, haha. Maar ik vind hem leuk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in