Nog meer potjes mineralen oogschaduw

In dit artikel vertelde ik jullie al van mijn ervaring met de potjes mineralen oogschaduw die ik op eBay scoorde. Ik vertelde daarin dat ik heel erg tevreden was met de oogschaduw, omdat de kleuren mooi zijn en de pigmentatie super is. Pigment in een potje, noemde ik het. Een week later zag ik tot mijn ‘schrik’ dat ze nog meer kleurtjes verkopen! Ik hoefde niet te twijfelen, voor slechts een paar euro kocht ik een set met 14 andere kleuren, en later ook nog eens een set met 12 fellere kleuren.

De twee sets (dus in totaal 26 potjes oogschaduw!) ga ik voor jullie swatchen in deze post. Ik ga geen ellenlange review schrijven over de kleur of over deze potjes, dat kun je lezen in dit vorige artikel. Het zijn potjes mineralen oogschaduw waar ik gék op ben! :hearts:

Set van 14 kleuren

Gekocht bij verkoper eleseed op eBay, voor totaal $ 3,98.

Set van 12 kleuren

Deze set met 12 kleurijke oogschaduw kocht ik bij bestbuy2007 op eBay, voor totaal $ 3,45.

En dit zijn in totaal alle potjes oogschaduw die ik heb van dit merk ^o^

[five-star-rating]

13 REACTIES

  1. supermooi! Ik kan het alleen niet vinden op ebay, ook niet bij die mensen waarbij je het hebt gekocht. Weet jij nog ergens waar ze het verkopen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in