Tekstgrootte: groter / kleiner

De NYX Jumbo Pencils, wie kent ze niet? Ze zijn erg geliefd. Je kunt ze gebruiken als basis onder een oogschaduw, als oogpotlood en als oogschaduw. Multifunctioneel, dus! Het werd dan ook hoog tijd dat ik er zelf eentje zou aanschaffen. Op eBay vond ik een verkoper die ze voor $ 4,64 verkocht. Ik kocht hem in de kleur die ik als graagst wilde hebben: wit, oftewel 604 Milk. Op 7 Juni werd hij geshipped, en gisteren (14 Juni) kreeg ik hem binnen. Tijd voor een review!

Man oh man, wat een geweldig potlood. Het is echt één en al pigment. In dit potlood zit 5 gram en hij is 12 maanden houdbaar. De punt van het oogpotlood is erg breed, dus hij is makkelijker aan te brengen op je ooglid dan op je waterlijn. Maar als je erg voorzichtig bent is dat ook goed te doen. Ook op je waterlijn geeft hij veel pigment af.

Wat een verschil hé? De kleuren worden iets matter en komen intenser over. Je moet wel even wachten voordat je je oogschaduw aanbrengt, anders veeg je het oogpotlood uit. Of breng je oogschaduw deppend aan, in plaats van smerend. Het oogpotlood blijft erg lang zitten en brengt erg creamy aan. Binnenkort zal ik wat looks hiermee maken, houd de site dus goed in de gaten! En ik ben ook zeker van plan om de zwarte ook te kopen.

Hebben jullie een NYX Jumbo Pencil, zo ja, welke kleuren?

[five-star-rating]

19 Responses to NYX Jumbo Pencil: Milk

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker