Oh Diary || december 2016

Het is vandaag weer tijd voor Oh Diary! Een artikel waarin ik foto’s deel van wat ik de afgelopen maand heb meegemaakt en heb gedaan. Deze maand was dat een weekendje Brugge, naar een concert, piemelkoekjes bakken, ruzie met de kerstboom en veel tijd doorbrengen met m’n dieren. Ben je benieuwd naar de foto’s? Lees dan snel verder.


Zoals sommigen van jullie misschien al wisten, hebben we er sindskort een kitten bij. Ze heet Misty en is geboren in juli 2016. Hier zit ze naast Luna, onze andere kat.


En hier zit ze weer naast Tommie! (Ja, we hebben drie van die etterbakken.) Die twee zijn gek op elkaar, zo leuk :heart3:


Met een vriendin naar de opening van Lush in Den Haag. Zoals je ziet, hebben we ons nog flink ingehouden. Toch? Toch!!?


Nieuwe nagels, speciaal voor het concert waar ik ’s avonds heen ging!


En dat concert was van Status Quo, een rockband die actief is sinds 1962. :rock: Dit was hun allerlaatste tour. Je kent ze misschien van de hits Rockin’ All Over The World, Down Down, Roll Over Lay Down of You’re In The Army Now.


Ook dit jaar was de kerstboom optuigen weer een groot succes..


Maar na veel bloed, zweet, tranen én tirades staat hij dan! Ja, op het dressoir, in verband met de drie etterbakken. Met m’n kerstdorp ernaast, a.k.a. Staphorst aangezien er drie kerken staan.


If you see it…


Nog een keer piemel, namelijk koekjes bakken en daar hoort natuurlijk een piemelkoekje bij. Huhuhuhu, alsof we weer 13 waren.


Tijdens een weekendje Brugge bezocht ik -uiteraard- deze chocolaterie. Ik kocht een doos bonbons en een stuk breekchocolade met hele hazelnoten, nomnom.


Selfie! Met m’n twee beste vriendinnen. Dit was vlak voor we gingen schaatsen! En ja, ik heb al m’n tanden nog.


Misty snapt er maar niets van, waarom ik in een kuil met water lig.


Drankjes doen met vriendinnen, love it! De morning after was alleen minder leuk. :sick:


Ook maakte ik een salted caramel taart met chocolade topping en een bodem van Oreo-kruimels. Gigantisch machtig, maar oh zó lekker jongens. Mochten jullie het recept willen van deze ‘no bake’ taart, let me know!

Hoe was jouw maand december?

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in