Oh Diary || juli 2015

Nieuwe rubriek? Nee hoor, voorheen heette dit artikel gewoon “Persoonlijk || Foto’s maand X”. Een artikel waarin ik foto’s deel van wat ik de afgelopen maand heb meegemaakt en heb gedaan. Deze maand was dat poseren met een slang, bestelde ik bij Lush, ruimde ik m’n productenkast op, en verder: heel veel sushi en Bram. Ben je benieuwd naar de foto’s? Lees dan snel verder.


Poseren met een wurgslang, doen we eventjes.


Ik bestelde dit bij Lush. Flying Fox kende ik niet, maar hij ging eruit, dus.. ik moest hem nog even kopen! De twee shampoos was ik erg benieuwd naar, en mijn American Cream is bijna op. Dat is overigens de beste haarconditioner ooit! De geur is hemels.. klik hier voor de review!


Dit zijn al m’n Lush haarproducten, showergels en showerjellies.. alhoewel, inmiddels staan er alweer wat producten bij.. :blush:


Ik ging m’n productenkastje uitruimen in de badkamer. Pfff! Wat ik met een groot gedeelte heb gedaan, lees je volgende maand in Oh Diary.


Een Labrador zit nooit normaal.


Natuurlijk moest er ook een paar keer in juli sushi besteld worden.


Lunchen met een vriendin en haar zoontje. Ik had een club sandwich, té lekker!


Uit eten met vrienden, sushi uiteraard…


In juli was het vaak warm, dus ik kocht een bad voor mezelf voor in de tuin. Alleen was Bram degene die er als eerste insprong!


Na het zwemmen moest er gechilld worden op de loungeset.


Ja, je bent lief hoor Bram..


Dit is zóóó lekker, broodje jonge kaas met salami! Wie eet deze combinatie nog meer?

Hoe was jouw maand juli?

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in