Oh Diary || juni 2015

3
4

Nieuwe rubriek? Nee hoor, voorheen heette dit artikel gewoon “Persoonlijk || Foto’s maand X”. Een artikel waarin ik foto’s deel van wat ik de afgelopen maand heb meegemaakt en heb gedaan. Deze maand was dat m’n gloednieuwe iPhone 6 laten vallen, m’n haar weer verven, en poseerde ik met een ringstaartmaki. Ben je benieuwd naar de foto’s? Lees dan snel verder.


Mijn vorige Oh Diary opende ik met een foto van m’n gloednieuwe iPhone 6. Nou, dit keer weer, maar dan met gebroken scherm! Inmiddels is hij weer gefixt, maar god oh god, heb ik dat weer?


Het bleef niet bij m’n iPhone: ook ik flikkerde van een muurtje af en schraapte daarbij met m’n arm langs een stuk steen.


Whieeee, van paars haar naar roze! Inmiddels is het knalroze eraf, het is nu roodroze met hier en daar wat strawberry blonde (??? door de zon denk ik) plukken. Heel apart, maar ik ben nu een beetje met verven, dus ik laat het eventjes voor wat het is.


In Hoenderdaell (in Anna-Paulowna) op de foto met een ringstaartmaki.


Die beesten zijn serieus zo tof.


In juni at ik serieus heeeel vaak sushi. Ik ben verslaafd! Het is zo lekker…


Kastje en plank met douchegels (ja, serieus) leeggehaald, schoongemaakt en opnieuw ingericht.


Kikkers! Ik vind ze zó leuk. Meeste mensen vinden ze vies of eng, maar ik vind ze echt heel leuk en lief.


Groepsfoto van m’n parfums.


Even langs de nieuwe winkel van Lush op Amsterdam CS. Klein, maar erg mooi ingericht!


En tot slot: Humber (Mastiff, 7 maanden oud!!! Weegt nu al ruim 60 kilo!) m’n uitlaathond Luna, en Bobbi

Hoe was jouw maand juni?

3 COMMENTS

  1. Balen van je telefoon, had ik van de week ook.. echt niet leuk!! Ziet er pijnlijk uit je arm.. En OMG, je parfumcollectie… Lang leve Viva La Juice en Lady Million!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here