Oh Diary || Mei 2015

Nieuwe rubriek? Nee hoor, voorheen heette dit artikel gewoon “Persoonlijk || Foto’s maand X”. Een artikel waarin ik foto’s deel van wat ik de afgelopen maand heb meegemaakt en heb gedaan. Deze maand was dat een nieuwe telefoon kopen, m’n haar paars verven, leuke uitjes buiten de deur, en ook solliciteerde ik bij Lush. Ben je benieuwd naar de foto’s? Lees dan snel verder.


M’n nieuwe iPhone 6, yes! Hier komt nog een uitgebreid artikel over. Ik ben er zo blij mee!


Hmmm, wentelteefjes! Daar had ik opeens zo’n trek in. En het is zo makkelijk om te maken! Check het recept voor wentelteefjes wat ik gebruikte.


Een make-uploze dag bij m’n ouders.


Bij het L’Oréal event stonden iPad’s met kant-en-klare looks van de Make-up Genius app van L’Oréal.


Sushi eten met Iris, hmmm! Het was echt enorm lekker en gezellig.


Altijd gebeurt dit als ik een foto van een zonsondergang wil maken :grr:


Old school Super Mario All Stars spelen op de Super Nintendo! Heerlijk die nostalgie.


Dit is de lekkerste chocolade op aarde! Tony Chocolonely Zeezout & Karamel. #nospon


Ik solliciteerde bij Lush in de Kalverstraat! Ik mocht op gesprek komen, en uiteindelijk mocht ik zelfs nog anderhalf uur proefdraaien op zaterdag. Helaas ben ik uiteindelijk niet aangenomen, omdat iemand anders beter bij het team zou passen. Ik ben natuurlijk heartbroken nu, maarja! :cry:


Met MAC Kelly Yum Yum op. Wat een heerlijke kleur is het toch!


Nieuwe sneakers, yeey! Ik vind ze zo tof met dat printje.


Altijd als deze twee samen zijn, gebeuren de meest rare dingen. Zo ook op deze foto.. ik kan er geen verklaring voor geven.


Uitlaathond Luna samen met haar speelmaatje Bobbi. Zo’n heerlijk stel, die twee <3


Ik ging in bad met Lush Golden Wonders Bath Bomb.. die sterretjes! Niet voor niets is dit mijn favoriete bath bomb.


Ik nam deze Lush kerst producten over van iemand anders. Zo blij mee!


IJsje eten met de lieve Dieuwke!


Met Bram naar het strand..


..samen met zijn vriendinnetje Danie!


En tot slot: ik verfde mijn haar paars! Ik gebruikte hiervoor de semi-permanente haarverf van W7 in de kleur Violet. In plaats van 15 minuten liet ik het ruim een uur erin zitten. (Dat kan, omdat er geen ammoniak in zat) Ik vind de kleur heel mooi, maar moet er nog steeds wel aan wennen! Het is echt behoorlijk paars en in your face.

Hoe was jouw maand mei?

13 REACTIES

 1. Je nieuwe telefoon, die is echt wel gaaf zeg. Ik moet zelf nog tot volgend jaar wachten tot ik een nieuwe mag kiezen… En ik vind het trouwens nog steeds het meest rare dat jij niet bent aangenomen bij Lush. Hoe willen ze iemand krijgen die meer weet van de producten dan jij? Maar volgens mij was dat wel de algemene mening als ik je FB zo zag hahaha. xxx Lucinda

 2. I love suhsi, en je nieuwe sneakers zijn erg mooi, nice! Mijn maand mei bestond voornamelijk uit reizen, leren, en….shoppen! Haha, dat laatste vind ik zo vervelend ;-)!

 3. Awh, de honden ! <3 Je nieuwe sneakers zijn heel gaaf, en je haarkleur vind ik ook super. Ik wou het zelf een keer rood, maar vanwege onderhoud toch maar niet gedaan, hihi. Mijn mei was best druk en vol leuke ervaringen ! Juni lijkt weer wat rustiger, maar vol verjaardagen (waaronder die van mij, yay!)

 4. Wow, dat is echt paars ja. Maar staat je echt super tof!! Jammer dat je niet bent aangenomen bij Lush. Ga je het nog bij een ander filiaal proberen?

  Die foto’s van die ‘gekke’ hondjes hihihi moest echt hardop lachen :mrgreen: :mrgreen:
  xxx

 5. je bent gewoon te goed voor hun team. duh. they can’t handle your awesomeness.

  en rip met je iphone 6 scherm ;_; maar hij word gefixed nu toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in