Oh Fashion is mijn bedrijf!

Na bijna zes jaar als hobby te hebben geblogd, heb ik laatst besloten om van mijn blog mijn bedrijfje te maken. Ik kan er (nog) niet volop van leven, maar het levert wel genoeg op elke maand om serieus mee verder te gaan. En als iets je passie is, waarom er niet mee verder gaan? Ik blog na zes jaar met nog nét zoveel enthousiasme als in het begin. Misschien nog wel meer, zelfs!

Vandaar dat ik de stap nam en een afspraak maakte bij de Kamer van Koophandel. Ik schreef me online in, maakte een afspraak en twee weken later zat ik er dan. Alles ging makkelijker dan gedacht, helemaal niet zo ingewikkeld als ik mezelf voorstelde, haha. Voor ik ’t wist stond ik weer buiten, te glunderen van trots. Mijn blog, mijn kindje, haar eigen KvK-nummer. Hehehe.

De reden waarom ik mijn blog heb ingeschreven, is best simpel: om er mee door te gaan. Om m’n blog nog meer te laten groeien. Om serieuzer genomen te worden, niet alleen door bedrijven en webshops, ook door mediabureaus. Naar mijn mening onderscheidt je jezelf met een KvK-nummer, toch weer een beetje van andere blogs. Het is geen hobby meer, het is werk geworden. Werk waar ik tijd, moeite en geld insteek en waarmee ik een stap verder wil nu.

Ik had dit natuurlijk noooooit kunnen realiseren zonder jou, mijn trouwe lezer. Ik wil je daarom heel erg bedanken voor al je bezoekjes aan mijn blog, alle kliks, alles wat je leest, al je tijd – dankjewel! Als dank ben ik bezig een beautypakket samen te stellen als winactie, dus houd de site in de gaten mocht je dat wel leuk lijken om te winnen. ;) Op naar vele jaren! :heart2:

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in