Oh Question: Als je een lipstick mocht ontwerpen, welke kleur zou het zijn?

In Oh Question stel ik (bijna) dagelijks een beautyvraag, die jullie kunnen beantwoorden in de reacties. Weet jij een leuke beautyvraag om te stellen? Mail me dan en ik zet ‘m online! Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden! De vraag van vandaag is..

Als je een lipstick mocht ontwerpen, welke kleur zou het zijn?

Zou je voor een rode kleur gaan, of juist nude? Waarom juist die kleur? Zouden er shimmers erin zitten, of wil je hem matte, of misschien een ander soort finish? En welke kleur ondertoon zou het moeten zijn? Welke ingrediënten zou je er juist wel of niet in willen?

Mijn antwoord: Ik zou een nude lipstick maken! Eentje met een rode ondertoon, géén shimmers (of metallic finish – bweurgh) en gewoon, lekker simpel nude. Omdat ik nude toch wel het vaakst draag! Oh, en hij moet erg dekkend zijn. :woot: Qua ingrediënten maakt het niet heel veel uit – als er maar een lekker geurtje aan zit, maar niet te overheersend. Gewoon een subtiel, fruitig geurtje. Hij moet ook niet afgeven en ook niet plakken! Dat zou MIJN ideale lipstick zijn ;)

6 REACTIES

  1. Hmm, wel een lastige hoor! Ik zou ook een rozig nude-kleurtje maken. Zo'n oudroze kleur, ook geen shimmer of metallic iets, maar misschien wel een mooie glans! En oh, hij moet perfect blijven zitten en heerlijk voeden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in