Oh Question: Wat voor soort oogschaduw vind je het fijnst?

In Oh Question stel ik (bijna) dagelijks een beautyvraag, die jullie kunnen beantwoorden in de reacties. Weet jij een leuke beautyvraag om te stellen? Mail me dan en ik zet ‘m online! Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden! De vraag van vandaag is..

Wat voor soort oogschaduw vind je het fijnst?

Gebruik je het liefst losse pigmentpoeder, of in vaste poedervorm? Of misschien gaat je voorkeur wel uit naar mousse oogschaduw? Tell us!

Mijn antwoord: Ik vind oogschaduw in ‘vaste poedervorm’ het fijnst werken! Ik heb vaak dat mousse gaat creasen, en met pigmentpoeder heb ik sneller last van fall-out. Ik vind het ook fijn om oogschaduw nat aan te brengen, zodat de kleuren intenser zijn.

7 REACTIES

  1. Ik heb zelf het liefst vaste oogschaduws, omdat het gewoon erg makkelijk is. Ik zit niet te klooien met rondzwevend poeder in de ochtend en met mousse gaat het heel snel creasen. Bij mij gebeurd dat sowieso al heel snel (ook met oogschaduwbasis) dus daar blijf ik vanaf!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in