Oh Question: Welke kleur nagellak draag je het vaakst?

In Oh Question stel ik (bijna) dagelijks een beautyvraag, die jullie kunnen beantwoorden in de reacties. Weet jij een leuke beautyvraag om te stellen? Mail me dan en ik zet ‘m online! Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden! De vraag van vandaag is..

Welke kleur nagellak draag je het vaakst?

Draag je bijvoorbeeld áltijd rode nagellak? Of is bruine nagellak helemaal jouw ding?

Mijn antwoord: De kleuren die ik meest draag zijn koraalrood en nude. Nude vind ik erg mooi en rustig, en past bij elke gelegenheid. ’s Zomers draag ik graag koraalrood op m’n nagels, lekker vrolijk! De kleur die ik het minst draag is felrood en groen. Ook blauw vind ik niet erg geslaagd bij mij.

24 REACTIES

  1. Ik vind rood de mooiste kleur nagellak maar ik draag het bijna nooit omdat ik het een ramp vind om op te brengen, het nooit lang goed blijft zitten en ik vaak geen zin heb om het te verwijderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in