Online Shop Review: Zalando.nl

De laatste tijd zag ik de naam vaker langskomen op websites: Zalando. Een online webshop waarin ze van álles kopen. Ik nam een kijkje op de website omdat ik er goede dingen over hoorde. M’n eerste indruk was dat alles er professioneel en goed uitzag, maar helaas liet mijn portmonnee me weten het even niet eens te zijn met een eventuele bestelling. De dagen erop werd ik achtervolgd door banners van Zalando op diverse websites. De Pieces nagellakjes die ik eerder had bekeken op Zalando, achtervolgde me. Jammer portomonnee, sorry bankrekening, maar ik ga toch weer even kijken..

Niet veel later had ik een Dior oogpotlood besteld en een mooie nagellak van het merk Priti NYC. En geen verzendkosten! ^o^

Zalando

Zalando is een online webshop bestaande uit een groot assortiment schoenen, kleding, make-up, verzorgingsproducten, accesoires, parfum en nog véél meer! Ze bieden diverse topmerken aan, zoals Nike, Lacoste, Guess, Diesel, Dior, etc. Online schoenen kopen is nog nooit zo makkelijk geweest met zo’n groot assortiment – en.. gratis verzending!. Ook dingen retour sturen kost je helemaal niets. Een groot pluspunt vind ik dit! Ik weet toevallig van mijn bestelling dat de spullen netjes verpakt verstuurd worden.

Mijn favoriete onderdeel op Zalando is de make-up (surprise!). Ze bieden een ruime keuze topmerken aan. Kijk, dan wordt het interessant! Ik werd ook helemaal blij toen ik zag dat ze Lipsmackers verkochten – my favorite! :love: En wat dacht je van hun Pieces artikelen? Alles voor een fijne prijs en natuurlijk geen verzendkosten.

Zalando verkoopt niet alleen kleding, schoenen, make-up en verzorgingsproducten maar ook accesoires, zoals riemen, sieraden, tassen en portomonnee’s. Een webshop met van alles wat dus! Ik zou zeggen.. neem snel een kijkje op Zalando en shop ze! ;)

Een review over mijn geplaatste bestelling komt binnenkort op de site.

Hebben jullie ervaring met Zalando?

[five-star-rating]

9 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in