Opbergtip: theedoos

Ik ben gék op spulletjes opbergen. M’n make-up stash wordt iedere week verplaatst en ik blijf zoeken naar leuke doosjes, plankjes en manieren om alles in op te bergen. Wat ook een leuke manier van opbergen is, is spulletjes in een theedoos doen. Ja echt! Theedozen zijn goedkoop én je kunt de theedoos afsluiten waardoor je make-up ook nog eens langer goed blijft. Ik vond laatste bij Xenos een heel schattige theedoos, afgeprijsd naar slechts € 2,50!

Je kunt bij deze theedoos de stalen randjes eruit halen, zodat je een lege doos overhoudt. Je kunt er ook voor kiezen om de randen erin te laten, waardoor je 6 vakken hebt. Dat kan heel handig zijn als je dingetjes wilt opbergen!

De randen zitten aan de zijkant vast met haakjes, zodra je die loshaakt kun je de randen eruit halen. Vervolgens kun je de binnenste rand van de theedoos eruit halen, als je dat mooier of fijner vindt.

Zoals je ziet heb ik alle randen eruit gehaald en m’n lipsticks erin gedaan! Je kunt er allerlei dingen in opbergen, het hoeft niet per se make-up te zijn. Je kunt bijvoorbeeld de randen erin laten en dan ringen of andere accessoires erin opbergen. Of misschien wel potjes mineralen oogschaduw!

Er zijn verschillende theedozen, bij sommige heb je een doorzichtige bovenkant. Helaas staat daar meestal ’thee’ of ’tea’ op, maar dat zou je er eventueel af kunnen krabben. Xenos heeft verschillende theedozen en ook helemaal niet duur! Ik hoop dat jullie dit een leuke tip vonden :)

14 REACTIES

    • Klopt ja! Als je de rand eruit haalt, gaat de deksel wel dicht, maar stel je zou de doos op z'n kop houden, klapt de deksel weer open. Met die rand erin schuift de deksel erom heen. Snap je? :P

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in