Opgemaakt ♥ september & oktober

Ooooh lord, ik heb me toch veel opgemaakt de afgelopen twee maanden! Ook heb ik een hoop ‘oude’ producten weggegooid, en ik heb zelfs nog wat producten weggegooid die ik écht niet fijn vond. Kijk, ooit leer ik het nog wel! Minder bewaren, meer weggooien. Ruimt heerlijk op, én.. ik creëer weer ruimte om meer dingen te kopen. Hehe, oeps.

Ik begin weer met de haarproducten! De Rainforest Balance conditioner van The Body Shop vond ik het fijnst, deze heeft een heerlijke geur en goede werking. Hij maakt m’n haar altijd heel voedend en zacht. De Hegron conditioner heb ik weggegooid omdat ik geen rood haar meer heb. De Moroccan Argan Oil shampoo van Kruidvat vond ik erg tegenvallen, hij deed niet veel voor m’n haar. De Schwarzkopf Junior hairspray ben ik erg lovend over, zoals altijd. Het L’Oreal Elvive Re-Nutrition haarmasker vind ik zo fijn! Heerlijke geur en goede werking.

Wat zou ik hiervan opnieuw kopen?
– The Body Shop Rainforest Balance conditioner
– Schwarzkopf Junior hairspray
– L’Oreal Elvive Re-Nutrition haarmasker

Gezichtsmake-up, zoals je ziet heb ik alleen oogmake-up opgemaakt de laatste tijd. In de zomer gebruik ik toch amper make-up op m’n gezicht. De twee Catrice Ultimate Lash Multimizer mascara’s vond ik heel fijn, ze zorgden voor veel volume en gaven niet af onder m’n ogen. De Benefit They’re Real mascara is m’n favoriete mascara, zo jammer dat deze mini op is! De Pupa Vamp! mascara (review) vind ik ook ge-wel-dig, die geeft echt een prachtig effect, maar geeft helaas wel af onder de ogen. Met m’n Inglot Liquid Eyeliner (review) heb ik ruim een jaar gedaan. Wat een topper is dat!

Wat zou ik hiervan opnieuw kopen?
– Benefit They’re Real mascara
– Inglot Liquid Eyeliner

En dit zijn alle mascara’s die ik weg heb gegooid omdat ze niet goed meer waren, of omdat ik ze niet fijn vond. Ik vond achteraf geen van allen echt heel fijn, behalve de Essence I ♥ Extreme mascara, die deed aardig goed z’n werk voor een leuke budgetproof prijs.

Wat zou ik hiervan opnieuw kopen?
– Essence I ♥ Extreme mascara

Jup, ik gebruik veel deodorant. Niet omdat ik heel erg stink of veel zweet, maar omdat ik niet tegen de geur van (m’n eigen) zweet kan, dus ik spray altijd flink vaak en veel. Ik vond de deodorants van Dove erg fijn, ze beschermde m’n oksels lang tegen zweten, irriteerden niet en hadden een lekker geurtje. De Sanex Dermo Protector doet goed z’n werking, maar ik vond de geur niet erg boeiend. Die van So..? Kiss Me gebruikte ik voor m’n hele lijf, ik heb iets met die geur doordat ik het parfum op de eerste date met m’n vriend droeg. De 8×4 Modern Charme rook lekker, maar ik koop steeds een andere geur van 8×4, dus ik zal hem niet snel opnieuw kopen.

Wat zou ik hiervan opnieuw kopen?
– Dove GoFresh deodorants
– So..? Kiss Me All Over Body Spray

Ik heb niet veel maskertjes gebruikt de afgelopen tijd. Alleen deze twee, en beide vond ik niet erg boeiend. Het zijn beide moddermaskers en daar houd ik niet zo van, zeker niet sinds ik de verse gezichtsmaskers van Lush gebruik, haha. *spoiled*

Wat zou ik hiervan opnieuw kopen?
Niks.

Tot slot nog deze twee kleine flesjes badolie van Kneipp. Ik heb ze opgemaakt omdat ik ze dan kon weggooien, want ik had ze echt al eeuwen op de rand van het bad staan. Prima badoliën, maar ik gebruik het amper, dus zou het niet opnieuw kopen. Ondanks dat ze beide lekker ruiken.

Wat zou ik hiervan opnieuw kopen?
Niks.

Dat waren mijn opgemaakte producten! Er zitten niet echt grote favorieten van me tussen, behalve dan de Benefit They’re Real mascara. Ik heb, al zeg ik het zelf, flink wat opgemaakt en het voelde goed om al die lege verpakkingen in de prullenbak te gooien. Inmiddels ben ik alweer hard bezig met m’n “opgemaakt bakje” te vullen, dus.. tot de volgende keer!

Wat is het laatste producten dat jij hebt opgemaakt?

3 REACTIES

  1. Wauw, je bent echt lekker bezig geweest zeg. Ik moet ook maar eens goed mn stash (en dan ook de mascara’s) door en bekijken wat echt niet meer kan. Vandaag maak ik mijn favoriete dagcrème (Vitamin E Sorbet Boost) van TBS op en dat vind ik wel flink balen. xxx Lucinda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in