Opgemaakt augustus & september

Dingen opmaken, wat is het toch heerlijk. De afgelopen twee maanden maakte ik ontzettend veel op! Omdat ik nog nooit zoveel producten opmaakte in m’n leven, besloot alles vast te leggen. Benieuwd er naar? Kijk dan snel mee.

Whaaa! Ik zei toch dat het veel was? Van twee maanden is dit, misschien zelfs iets meer. Laatste week van juli er ook bij, gok ik. Ik zal alles per categorie even laten zien, en heel kort vertellen wat ik ervan vind.

Ik begin met haarproducten. Ik maakte veel verschillende dingen op, van shampoo tot droogshampoo!

OGX Moroccan Argan Oil Shampoo – Prima shampoo! Lekkere geur en goede werking. Opnieuw kopen? Nee, ik heb nu weer gekleurd haar en gebruik daar speciale shampoo voor.
Andrélon Keratine Repair Conditioner – Zeer fijne conditioner die m’n haar heel zacht en soepel maakte. Opnieuw kopen? Ja, mits ik zeker weet dat ze niet op dieren testen.
Andrélon Care & Repair Shampoo – Fijne shampoo, sowieso gebruik(te) ik die van Andrélon altijd vaak. Ze ruiken ook altijd zo lekker! Opnieuw kopen? Ja, zie hierboven.
Syoss Revive Color Seal Hair Bath Shampoo – Wederom een prima shampoo.
Lush Rehab Shampoo – Eén van mijn favoriete shampoo’s! Ik ken geen betere hersteller voor het haar dan deze. Ruikt heerlijk, zuinig in gebruik en hydrateert en repareert m’n haar onwijs goed. Opnieuw kopen? Ja, zeker weten!
Aussie Repair Miracle Shampoo – Lekkere shampoo met kauwgomballengeur! Doet prima z’n werk. Opnieuw kopen? Nee, Aussie test op dieren.
Kruidvat Salon Expert Droogshampoo – Ik vind dit zo’n goede droogshampoo! Ik heb er nu eentje van Moroccanoil en Biosilk, en beide tippen gewoon niet aan deze budgetproof Kruidvat droogshampoo. Opnieuw kopen? Zeker weten.
L’Oréal Elvive Color-Vive Shampoo – Ook weer een goede shampoo, alleen m’n haar bleef niet heel magisch langer gekleurd ervan. Toch heerlijke geur en maakte m’n haar zacht en glanzend. Opnieuw kopen? Nee, L’Oréal test op dieren.
Balance Me Protect & Shine Shampoo – Een mini uit een beautybox, ik vond deze ook erg goed qua werking. 98% natuurlijk zelfs! Opnieuw kopen? Nee, zelf zou ik hem niet kopen.
Biosilk Thickening Shampoo – Love deze shampoo! De geur is waanzinnig en de werking is alsof de kapper het gedaan heeft. Opnieuw kopen? Ja.

Van de douche naar het bad! Deze badproducten maakte ik op. Er staat niet veel op de foto, omdat ik opgemaakte bruisballen natuurlijk niet kan laten zien. ;)

Balea Luxury Golden Glamour Badzout – Deze zakjes zijn zo fijn! Ze kosten amper iets en ruiken heerlijk. Jammer alleen dat het effect helemaal vervaagt wanneer ik er een bruisbal bij gooi. Opnieuw kopen? Ja, maar dan voor in een voetenbad.
Balea Luxury Red Love Badzout – Ja, dezelfde verhaal als hierboven eigenlijk.
The Body Shop Vanilla Brulee Bath Jelly – Een jelly voor in het badwater, met de heerlijke geur van vanille. Leuk om toe te voegen aan een bad waar al een vanille-achtige bruisbal in zat, voor zo los in bad zou ik het te weinig vinden. Opnieuw kopen? Nee, daarvoor vind ik ze iets te prijzig.
Dr. Hauschka Rozen Bad Essence – Een sample met een olie erin voor in bad. Lekker, maar ik zou hem volgende keer voor een voetenbad houden. Zo’n beetje in zo’n groot bad geeft weinig effect natuurlijk. Opnieuw kopen? Als ik een voetenbad zou hebben, dan misschien wel ja.
Dr. Hauschka Moor Lavendel Bad Essence – Zelfde als hierboven.

Dan de lichaamsproducten voor onder de douche!

Superdrug Dragonfruit & Vanilla Fruity Showergel – Deze vond ik zó lekker. Een heel warme en zoete geur, een beetje snoepjesachtig zonder er misselijk van te worden. Opnieuw kopen? Ja, bovendien is hij spotgoedkoop!
Balea Duschpeeling Mandarine Orangenduft – In het begin vond ik deze heerlijk, later vond ik hem steeds meer naar afwasmiddel ruiken. Een sterkte chemische geur, bah. Bovendien is de verpakking erg vervelend – de dop sloot niet goed en hij was moeilijk leeg te knijpen. Opnieuw kopen? Nooope.
Bath & Body Works Sea Cotton Island Showergel – Deze kreeg ik van iemand en ik was direct verliefd op de geur. Heel fris en zacht. Opnieuw kopen? Ja, heb ik zelfs al gedaan!
Pure Soap Foaming Sugar Scrub Cherry Blossom (review) – Oef, té lekkere scrub is dit. Heerlijke bloemige geur van kersenbloesem en qua substantie was hij precies goed. Ik hield er een magisch zacht van over. Opnieuw kopen? Fuck yes!
Wat Maakt Je Mooi Ginger&Lime Shower Scrub Smoothie – Een frisse scrub van de leuke webshop Wat Maakt Je Mooi. Hij deed me wel erg aan schuurmiddel denken qua geur! Gewoon een prima scrub met goede werking. Opnieuw kopen? In een andere geur, zeker weten.
Wat Maakt Je Mooi Karma Scrub – Dit was een grote pot met witte scrub erin, en hij rook naar Karma van Lush. Nou ja, zo rook hij ooit. Ik heb ‘m opgemaakt zodat ik hem kon weggooien. De scrub erin was gewoon nog prima! Opnieuw kopen? Ja, maar dan wel gelijk opmaken.
Pure Soap Bad + Douche Jelly Aloe Vera&Cucumber – Ik vond deze jelly qua structuur niet geweldig. Heel anders dan die van Lush, die ik zo gewend ben. De geur was ook niet denderend. Opnieuw kopen? Nee dus.

En dan nu een hoop lichaamsverzorging! Van parfum tot deodorant, ik maakte veel diverse dingen op.

So…? Kiss Me deodorant – Oh zo’n lekkere deodorant! Ik houd van deze geur. Opnieuw kopen? Ja, doe ik geregeld.
Rituals Qi Gong deodorant – Ook een heerlijke deodorant. Goede geur, lange bescherming. Opnieuw kopen? Yes.
Dove Invisible Dry deodorant – Gewoon een goede deodorant, niets aan op te merken. Opnieuw kopen? Nee, Dove test op dieren.
Nivea Invisible deodorant – Zelfde als hierboven. Goede deodorant maar zou hem niet opnieuw kopen, want ook Nivea test op dieren.
Balea Beauty Oil – Eén van mijn favoriete body oils. Slechts 4 euro en een heerlijke geur. Hij trok snel in en hydrateerde m’n huid als een malle. Opnieuw kopen? Ja!
The Body Shop Beautifying Oil Mango Ik vind deze oils van TBS lekker, maar niet in de geur mango. Ik zou dan een andere geur kiezen. Verder wel een goede oil! – Opnieuw kopen? Ja, maar in andere geur dus.
Lush Lemony Flutter bodylotion – Een zeer zeldzaam product, die zo’n 300 jaar geleden door Lush werd gemaakt, eenmalig. Ik had hem voor ‘de heb’, maar heb hem toch maar schoongemaakt nu, zodat ik hem kan inleveren. Hij stonk inmiddels en de substantie was waterig, iew. Opnieuw kopen? Kan niet eens meer, maar anders ook niet denk ik.
The Body Shop Madagascan Vanilla Flower bodylotion – Opnieuw kopen?
The Body Shop Red Musk EDP (review) – Mijn favoriete parfum. Ik maak zelden parfums op, maar deze is zó verschrikkelijk lekker. Inmiddels ben ik aan mijn tweede bezig! Opnieuw kopen? Domme vraag!
L’Occitane Almond Supple Skin Oil – Deze sample zat in een giftset en ik vond hem erg lekker! De geur, de werking, de substantie – alles. Helaas koop ik geen merken meer die op dieren getest zijn, dus… Opnieuw kopen? Nope.

Tijd voor gezichtsproducten. Dat zijn er niet zoveel! In de zomer smeer ik eigenlijk nooit crèmetjes op.

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Mattifying Toner – De beste toner ooit! Samen met die van Lush. Heerlijke geur, antiseptische werking, verfriste m’n huid en maakte deze vrij van puistjes. Sinds ik een andere toner gebruik, heb ik weer wat puistjes. Opnieuw kopen? Absoluut!
Prodent Glossy Chic tandpasta – Een zeer fijne tandpasta. Lang fris gevoel in je mond en m’n tanden voelen erg schoon aan. Opnieuw kopen? Nee, want om zelf te kopen vind ik hem net iets te duur.
Clinique Moisture Surge gezichtscrème – Ik maakte deze sample op. Hij voelt erg prettig aan op de huid, trok snel in, liet droge plekjes verdwijnen. Opnieuw kopen? Nee, Clinique test op dieren.
Clarins HydraQuench Cream gezichtscrème – Nog een sample opgemaakt, deze vond ik ook heel fijn. Zeer voedend. Opnieuw kopen? Nee, ook Clarins test op dieren.

Handzeep wordt veel gebruikt hier in huis. Voornamelijk door mij, that is. Deze maakte ik op!

Bath & Body Works Golden Apricot Gentle Foaming Hand Soap – Heerlijke foam handzeep! Omdat het dus schuim is, doe je er langer mee dan normaal. De geur was lekker. Opnieuw kopen? Nee, ik zou een andere geur proberen dan.
Bath & Body Works Bourbon Street Gentle Foaming Hand Soap – Net zo fijn. Nóg iets lekkerdere geur dan Golden Apricot. Opnieuw kopen? Ja, deze zou ik wel nog eens willen.
Balea Milch & Honig – Ik heb eigenlijk geen idee of dit douchegel of handzeep is, maar ik gebruikte hem om handzeepflacons te vullen. Vond ‘m lekker ruiken, maar niet zo boeiend verder. Opnieuw kopen? Neh.

Ook maakte ik wat make-up op. Voornamelijk oogproducten, want foundation gebruik ik niet in de zomer. Dat dit flesje leeg is, komt waarschijnlijk omdat hij al zowat leeg was in augustus!

Catrice Nude Illusion foundation (review) – Mijn favoriete foundation! Opnieuw kopen? Allang gedaan!
Essence Multi-Action Volume Mascara – Goede mascara. Niets aan op te merken. Opnieuw kopen? Ja hoor.
Benefit They’re Real! Push Up Liner – Zeer fijne eyeliner! Ik kon er mooie wings mee maken. Bleef ook goed zitten. Helaas test Benefit op dieren, dus ik zou hem niet opnieuw kopen.
Essence Superfine Eyeliner Pen – Een prettige eyeliner pen. Het vilten puntje droogt alleen snel uit, dus dat is wel een minpunt. Langdurigheid vind ik ook niet top. Opnieuw kopen? Nee, mijn zoektocht naar dé beste eyeliner gaat door.
Essence 2-in-1 Eyeliner Pen – Deze heeft aan de ene kant een dun vilten puntje, aan de andere kant een wat dikkere. Ik gebruikte de dunne kant altijd, en die zette prima wings. Langdurigheid is wederom niet geweldig, dus zou hem niet opnieuw kopen.


En dat was alles! Veel hé? Ik moet zeggen, met mijn gigantische stash is het gewoon heerlijk om dingen op te maken. Vroeger had ik er echt moeite mee, maar nu gaat het heel makkelijk. Ik heb alweer een aantal dingen in m’n Opgemaakt-bak zitten, het volgende artikel zal gewoon van één maand zijn. :tongue:

Wat is het laatste beautyproduct dat jij opmaakte?

13 REACTIES

  1. Wow, wat heb je veel opgemaakt in twee maanden. Heel leuk om te zien! Ik vind ook dat de Andrélon producten lekker ruiken. De Care & Repair lijn vond ik heel fijn. Ik heb in september niet veel producten opgemaakt en daarom ben ik alles aan het opsparen om in oktober te laten zien. Mijn mandje zal dus ook aardig vol zitten, maar nog niet zo vol als het jouwe, haha!

  2. Dat is inderdaad veel! Nu ik meer spullen in huis heb durf ik ook meer van alles te gebruiken. Maar ik gooi de verpakkingen te snel weg, vergeet ze altijd te bewaren :)

  3. Je hebt lekker veel opgemaakt! Super om te zien. Ik koop ook altijd navulzeep van Balea. De droogshampoo van Kruidvat vind ik persoonlijk minder goed. Liet een enorme witte waas bij mij na en ook de geur vond ik vreselijk. Ik verkies Batiste.

  4. Oh wat hou ik toch van opgemaakt artikels! Ik maak echt elke maand super veel op en leg het ook altijd vast op foto! :-)
    Ik ben dol op Aussie shampoo en ik koop hem wel steeds opnieuw, oeps!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in