Opgemaakt december/januari

Ik heb héél veel opgemaakt de afgelopen twee maanden in december en januari. En als ik zeg veel, dan bedoel ik ook echt achterlijk veel. Ik zou gewoon een clickbait titel bij dit artikel kunnen plaatsen: “Deze vrouw maakte wat producten op in twee maanden. Als je ziet hoeveel… Je gelooft je eigen ogen NIET!” of “Deze vrouw wilde minder producten in haar huis. Wat zij TOEN deed..” Ofzoiets. Hoe dan ook, als je nieuwsgierig bent naar hoeveel troep ik leegmaakte de laatste twee maanden, klik dan verderrr.

Ja, ik zei toch dat het veel was? Ik ga alle producten, heel kort, per categorie bespreken.

Shampoo
» Yes To.. Cucumbers Color Care Shampoo Tja, prima shampoo, maar ik vond dat hij weinig deed voor m’n gekleurde manen. Wel lekker budgetproof, en je doet er lang mee.
» Lush I Love Juicy Shampoo (review) Heerlijke shampoo, met een waanzinnige geur. Veel goede ingrediënten ook. Nu ik m’n haar weer vaker verf, gebruik ik liever kleurshampoo.

Haarconditioners
» Guhl Vochtherstel Conditioner Vrij goede conditioner, die m’n haar erg zacht en glad maakte.
» Nivea Diamond Gloss Conditioner Heerlijke conditioner, ik vond de geur zo lekker! Maakte m’n haar enorm zacht en glad. Ik zal hem niet opnieuw kopen alleen, omdat Nivea op dieren test.
» Aussie Repair Miracle Conditioner Oh, de heerlijke kauwgomballengeur.
» Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor
» Nectar of Beauty Color Conditioner
» Lush Happy Happy Joy Joy Niet alleen een conditioner, ook een haarparfum. Laat m’n haren de hele dag naar een bloemenveld ruiken. Qua verzorgende eigenschappen is hij niet heel bijzonder, maar alleen al voor de geur blijf ik hem opnieuw kopen.
» The Beauty Bakery Strawberry Smoothie Conditioner (review) Deze heerlijke conditioner rook naar aardbeien en maakte m’n haar zacht en glad. Ik weet niet of ik hem opnieuw zou kopen, ik heb er 2-3x mee gedaan en kan zo snel nog geen oordeel vellen.

Crèmespoeling & maskers
» L’Oréal Elvive Color-Vive Crèmespoeling Een heerlijk geurende crèmespoeling voor zijdezacht haar. Hield m’n rode lokken niet echt langer rood dan normaal, dus zou ‘m niet opnieuw kopen.
» L’Oréal Elvive Extraordinary Oil Crèmespoeling Ook een prima crèmespoeling, maar omdat L’Oréal op dieren test, zal ik hem niet opnieuw aanschaffen.
» GUHL Kleurbehoud & Verzorging Wonder Repair Masker Fijn haarmasker, maar niet erg bijzonder.

Deodorants
» Lady Speedstick (review) Serieus één van de beste deodorants ooit. Lees m’n review er maar over!
» Rituals The Ritual of Sakura Spray The Ritual of Sakura is mijn favo geurlijn van Rituals, deze spray kon dus niet ontbreken in m’n tas. Ik vind hem heerlijk en zou hem zeker opnieuw kopen.

Doucheproducten
» Pure Soap Body & Hair Wash ‘Geisha’ Prima douchegel, maar qua geur niet heel spannend. Ik zou er misschien een andere geur van kopen.
» Balea Soft-Öl Balsam Een heerlijke bodylotion-voor-onder-de-douche! Substantie voelde aan als een bodylotion en hij smeerde heerlijk uit zonder te schuimen. Na afloop spoel je je af en heb je een zijdezachte huid. Zou ik hem opnieuw kopen? Allang gedaan, review komt binnenkort!
» The Body Shop British Rose Body Scrub Heerlijke scrub! De jelly substantie met milde scrubkorrels erin zijn zeer effectief, en de geur is ook hemels.
» Rituals The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel Heerlijke douchefoam van Rituals, deed alleen niet veel voor m’n huid. Maar de substantie en geur zijn top!
» Hema Foaming Shower Gel ‘Fresh Mystery’ Prima douchefoam, maar niet bijzonder qua geur en werking. Leuk voor als je op reis bent.
» Rituals Fortune Oil Caring Shower Oil Ik houd van de douche olie’s van Rituals, zo ook deze geurlijn! Wat een feestje onder de douche. De fullsize versie staat al op me te wachten.
» Hema Refreshing White Tea Body Scrub Meh, deze vond ik totaal niet boeiend. Deed z’n werk prima, maar daar blijft het bij.
» Balance Me Super Toning Body Polish Zelfde als die hierboven. Prima scrub. Niets meer.

Gezichtsproducten
» The Body Shop Oils of Life Intensely Revitalising Essence Lotion Héérlijke lotion voor het gezicht. Verfrist, verzacht, verwijderd make-up én hydrateerde m’n huid. Oh, en die geur! Hemels. Deze zou ik absoluut opnieuw kopen.
» Qiriness Hyal-Aqua Wrap Prima maskertje. Deed volgens mij niet echt wat ‘ie beloofd, maar maakte m’n huid wel zacht en glad.
» Lush Love Lettuce gezichtsmasker Heerlijk vers masker van Lush. Niets aan op te merken verder.

Badproducten
» The Body Shop Frosted Cranberry Bath Jelly Deze stond al eeuwen in m’n badkamer, nu eindelijk op. Lekker voor in bad, zeker in combinatie met een bruisbal of bubble bar. Verder niet heel boeiend ofzo.
» Mylène Bath Foam ‘Fantasia’ Deze heb ik maar leeg gegooid op gegeven moment, ik merkte er in bad weinig van. Ook weer niet heel bijzonder dus.

Huidverzorging
» Balea Soft-Öl Balsam Eén van m’n favoriete bodylotions. Budgetproof, ruikt heerlijk, trekt snel in, maakt m’n huid superzacht. Deze heb ik inmiddels opnieuw aangeschaft weer.
» Lovea Nature Argan Regenerating Body Oil (review) Deze vond ik zo fijn! De droge olie trok erg snel in en rook lekker.
» L’Occitane Almond Milk Concentrate Lekkere geur, trekt snel in, maar omdat L’Occitane op dieren test, is deze Almond lijn helaas geschiedenis voor me.
» The Beauty Bakery Buttercream Body Butter (review) Oeps, deze stond helemaal achterin een kastje.. en ziet er dus nu zo uit! Rijp voor de prullenbak dus. Jammer, want de geur is hemels!
» Vichy Ideal Body Serum-milk Zelden een bodylotion meegemaakt die zó snel in trok. Binnen dertig seconde gewoon. Ruikt ook erg lekker.
» Soap & Glory The Righteous Butter Stevige bodybutter die flink hydrateert en super ruikt. Ben sowieso dol op dit merk, dus opnieuw aanschaffen zal zeker wel gebeuren.

Handverzorging
» Hema Linen Hand Soap Lekkere handzeep, wel vervelend dat de papieren verpakking steeds nat wordt en daardoor lelijk. Verder is de geur top! Een review van de handcrème vind je hier.
» Mylène Anti-Aging Hand Balm (review) Deze was zóóó fijn! Trok megasnel in, rook lekker en maakte m’n handen zacht. Handige verpakking ook – lichtgewicht, stevig en hygiënisch!
» Aldo Vandini Pure Hydro Handbalsam (review) Deze had ik continu in m’n jaszak, wanneer ik dan buiten liep met de honden, smeerde ik m’n handen ermee in. Zuinig in gebruik en trok snel in. En.. de geur is zó lekker! Ik wil hem zeker opnieuw aanschaffen, samen met andere producten van deze lijn.

Nagellak
Hier kan ik wel iets over zeggen, maar het is gewoon nagellak dat ik weggooi omdat het niet goed meer is. Stroperig of leeg, dus goed voor een enkeltje container.

Make-up
En deze make-up maakte ik op. Alles was fijn, behalve de Etos Eyeliner (review).

Overige
Ik maakte nog wat geurzakjes van Greenleaf ‘op’. Hun geurzakjes zijn erg lekker en totaal niet duur!


Ja, en dat was het dus. Veel hé? Ik hoop dat jullie deze manier van de opgemaakte producten bespreken prettig vonden. Ik houd zelf niet van hele lange verhalen en zo is het misschien snel duidelijk hoe ik over een product denk! Laat het maar weten in de reacties. Inmiddels is de mand alweer aardig gevuld met nieuwe producten die ik heb opgemaakt.. Zitten jullie al klaar voor een vervolg binnenkort?

9 REACTIES

  1. Wat een hoop! Ik ben erg benieuwd naar de producten van Balea, maar helaas geraak ik vanuit Antwerpen niet echt gemakkelijk in een DM. :cry: Ha, crackle-nagellak! Wat ontzettend lang geleden! Volgens mij heb ik dat OPI-lakje, maar dan in het donkergroen, destijds bij de Action gekocht.

  2. Ik ben DOL op opgemaakt artikels dus ik heb dit zeer graag gelezen! ;-) Ik typ er zelf altijd wel een heel verhaal bij, haha! Al vind ik jouw opmerkingen ook simpel en duidelijk! Tof dat je zoveel hebt kunnen opmaken!

  3. Woooowooowoooooow! Jeetje, wat veel producten. Zo’n clickbait titel zou in dit geval nog gepast zijn ook, hahaha. Ik zie een heel aantal producten die ik zelf ook chill vind. De handzeep van Hema heb ik al heel vaak mee in m’n handen gestaan. Die Linen geur vind ik echt heerlijk. Die opgedroogde nagellakjes doen me trouwens wel een beetje pijn. Ik moest laatst ook een aantal opgedroogde lakken weggooien, voelt toch zonde.

  4. Zit je de hele dag in de badkamer :P
    haha ik houd van kort en duidelijk, is me gelijk duidelijk welke merken favo zijn

    fijne dag :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in