Opgemaakt Juni

Eindelijk! Ik heb gedurende maand juni flink wat producten opgemaakt (voor mijn doen), en ik kon niet wachten om alles te laten zien. Het is voor jullie misschien niet heel veel, maar voor iemand zoals (die het heel moeilijk vind om dingen op te maken, en ze vervolgens weg te gooien.. I know right, zeg maar niks) is het nog aardig wat. Vooral proefmonsters! Na die krengen jarenlang te hebben gespaard werd het nu hoog tijd om de boel eens aan te breken. Kijk je mee naar wat ik allemaal heb opgemaakt?

Ik begin met de haarproducten, zoals altijd. Ik heb ‘maar’ één fles shampoo opgemaakt, niet omdat ik zo zuinig ben, maar omdat ik rond de 10 flessen shampoo heb staan in de douche, en ze allemaal afwisselend gebruik. Dit is de Garnier Fructis Repair & Shine shampoo, die ik voor anderhalf euro bij Action kocht. Prima shampoo, maar qua werking niet heel boeiend. Ik zou hem niet opnieuw kopen, omdat hij m’n haar niet spectaculair maakte.

Uiteraard heb ik ook weer hairspray opgemaakt, dit gebruik ik om m’n schuine lok vast te zetten. Ik heb meerdere bussen opgemaakt, maar ik heb er één bewaard voor dit artikel. Het is de Schwarzkopf Junior hairspray en ik zweer erbij. Perfecte fixatie, goede langdurige werking, en een bus kost rond de 3 euro bij de drogist.

John Frieda Frizz-Ease Miraculous Recovery® Versterkend Crème Masker *haalt diep adem* Dit masker kreeg ik ooit in een gewonnen pakket, ik zou hem niet opnieuw kopen. Hij doet goed z’n werk, maar ik vond hem niet heel speciaal. Hij kost €8,99.

Tot slot Charles Worthington Results Colour Bright Colour Intense Reviving Treatment. Damn, what’s up met die lange namen? Ik kan onderhand wel aan de beademing! Anyway, ik kreeg dit masker van iemand, dus ik weet niet hoeveel hij kost. Een prima haarmasker, maar zou hem zelf niet aanschaffen.

Qua lichaamsverzorging is het erg weinig.. ik maakte (samen met vriendlief, maar die pakt het niet zovaak als ik) een fles Dettol Delight handzeep op. Ook had ik nog ergens The Beauty Bakery Skin Glow Oil Scrub Angel Wings staan, maar die was nogal verlept door de zon, dus ik maakte hem maar op zodat ik hem kon weggooien. Hij kost €9,90 en zou zoet moeten ruiken (en een roze substantie moeten hebben), maar bij mij was hij kleur- en geurloos geworden door de zon :’)

Nee, ik maakte niet 3 mascara’s op, maar ik gooi ze wel weg. Ik heb ze langer dan drie maanden geleden geopend en gebruik ze niet, en zal dit ook niet van plan zijn. Ik vind ze niet erg fijn in gebruik, wat je ook toentertijd kon lezen in de reviews ervan. Verder maakte ik een sample Lancôme Advanced Génefique op, en Bioderma Atoderm PP Baume Balm. Beide erg fijn, maar aangezien ik al genoeg skincare heb, zou ik ze (voorlopig) niet zelf kopen.

Ik maakte heel veel proefmonsters op!

Voornamelijk haarproducten, zoals shampoo en conditioner. Ik vond de Herbal Essences Hello Hydration shampoo erg lekker! Deze zou ik zelf wel aanschaffen. Ook de Nivea Hydro Care shampoo en conditioner zou ik absoluut zelf aanschaffen. Ze maakten m’n haar heerlijk zacht en luchtig.

Ook nog wat andere producten. Hope in a Jar deed bijzonder weinig voor me, maar dat is natuurlijk niet goed te zeggen na één dag reviewen. Ik vond de Nivea Free Time showergel erg lekker ruiken! Ook het proefmonster Vichy Reconditioning Care for Dry Feet vond ik erg fijn – een lekkere dikke crème voor de droge voeten. Zou ik misschien zelf aanschaffen, afhankelijk van de prijs.

En dat was alles wat ik opmaakte! Ik moet toegeven, het is heerlijk om spullen op te maken. Nooit gedacht! Bovendien gooi ik ze niet direct weg, maar bewaar ik ze nog even in een aparte la, voor het maandelijkse Opgemaakt artikel. Het is nu dan écht tijd om al bovenstaande producten de container in te gooien.. maar wat ruimt het heerlijk op, zeg! :D

Wat is jouw laatst opgemaakt product?

4 REACTIES

  1. Oh al die proefjes….ik ben er ook maar aan begonnen om ze op te maken. Een aantal laat ik staan voor een vakantie/weekendje weg. Maar als ik ze allemaal nog moet op maken, dan moet ik nog een paar keer vaker weg gaan….

  2. Wat heb je lekker veel opgemaakt! Ik hield dit eerst ook bij, mede doordat mijn kosten door al die leuke chatgroepen te vol werden haha. De laatste tijd niet meer gedaan maar vanaf 1 juli hangt er weer een tasje aan de deur ^^. Ik had heel braaf allerlei fijne samples bewaard voor de vakantie maar gezien ik toch niet ga is deze maand het moment om die op te maken :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in