Opgemaakt Oktober

Jaaa, nieuwe maand, nieuwe ronde. Vandaag laat ik jullie zien wat ik gedurende de maand Oktober heb opgemaakt. Het is niet zo veel als afgelopen maand, maar het ruimt toch lekker op. Ik heb de smaak nog steeds te pakken wat betreft spullen opmaken! Voornamelijk in de douche. In plaats van nieuwe producten te kopen of aan te breken, maak ik eerst de flessen op waar nog een beetje in zit. Wat een ruimte heb ik opeens! Maar niet alleen producten uit de douche, ook nog een paar andere producten maakte ik op. Kijk je mee?

Hair ‘O Right Champagne Rose Color Care Conditioner – €9,75 / 100ml
Deze conditioner zat ooit in een beautybox. Het is een vrij standaard conditioner. Inmasseren, paar minuten laten inwerken en dan goed uitspoelen. Hij maakte m’n haar direct voelbaar zachter, maar hij verschilde voor mij niet van andere conditioners.
Zou ik hem opnieuw kopen: Nee.

Andrélon Levendige Kleur Shampoo – €2,99 / 300ml
Onlangs heb ik m’n haar geverfd, ik ging van rood naar donkerbruin. Om de kleur mooi te behouden, koos ik voor deze shampoo van Andrélon. Meeste shampoos bij ons in de douche zijn van Andrélon, ik vind ze altijd erg lekker ruiken en de prijs is precies goed. Deze versie bevat perzik-extract, en ruikt ook dus weer erg lekker onder de douche. Prima shampoo!
Zou ik hem opnieuw kopen: Absoluut, zeker nadat ik m’n haar heb geverfd.

L’Oréal Elvive Volume Collageen Crèmespoeling – €4,19 / 200ml
Mijn haar klit snel, dus een crèmespoeling is onmisbaar in onze douche. Crèmespoeling legt een laagje om elke haar heen, en wordt dus niet opgenomen in het haar, zoals conditioner dat wel doet. (Weet je meteen het verschil tussen die twee!) Crèmespoeling is dan ook voornamelijk bedoeld om je haar makkelijker te kunnen doorkammen. Ideaal voor mijn haar! Deze van Elvive vind ik erg fijn. Een goede geur, maakt m’n haar verschrikkelijk zacht, en het doorkammen ging absoluut beter.
Zou ik hem opnieuw kopen: Zeker weten!

L’Oréal Elvive Nutri-Gloss Vitaliserende Shampoo – €4,06 / 250ml
We blijven nog even bij Elvive, maar dan de Nutri-Gloss lijn. Ik ben dol op alle producten uit deze lijn! En nee, niet alleen vanwege de roze kleur. Ik vind ze gewoon heel fijn in gebruik, (daar ga ik weer) ruiken lekker, maken m’n haar zacht en glanzend.
Zou ik hem opnieuw kopen: Ja!

Andrélon Haar & Hoofdhuid Bright Shine Shampoo – €5,18 / 300ml
Een mini shampoo van 50 ml, die ging mee toen ik bij m’n ouders logeerde. Heb er zeker een week meegedaan, hij is lekker zuinig in gebruik! Hij schuimt goed, en ook weer een zeer fijne, en milde geur. Ik vind deze shampoo ook erg fijn om te gebruiken als ik m’n kwasten was, trouwens! Alle viezigheid wordt eruit gespoeld.
Zou ik hem opnieuw kopen: Ik zou zeker de fullsize versie aanschaffen. Als is het alleen maar om m’n kwasten ermee te wassen!

Dove 60 Second Treatment Shot – €1,29 / 15ml
Een vrij prijzige treatment voor je haar. Bij dit soort producten heb ik vaak het idee dat het slechts conditioner is, in een ‘speciale verpakking’. Ik kan er naast zitten, daarvoor zou ik eens de ingrediënten moet vergelijken. Dit goedje is slechts één keer te gebruiken, en zou je haar een flinke boost geven. Helaas merkte ik daar weinig van, ik zag en voelde geen verschil.
Zou ik hem opnieuw kopen: Nee.

The Body Shop Aloe Calming Toner – €5,00 / 60ml
Een tonic voor het gezicht, met een minimale kans op irritaties dankzij de toegevoegde Aloe Vera. Van deze tonic kreeg ik inderdaad geen irritaties, jeuk of puistjes. Hij haalde met gemak de restjes make-up van m’n gezicht af, en maakte daarbij m’n gezicht ook zacht. Zeer fijn!
Zou ik hem opnieuw kopen: Ja, sterker nog, dat heb ik van de week gedaan! ;)

Catrice Photo Finish Foundation – €6,59 / 30ml
Een uitgebreide review kon je eerder al lezen hier, maar nog even in het kort: mijn favoriete foundation. Fijn in gebruik, mooie dekking, goede prijs, matcht met mijn huidskleur.. ik blijf hem opnieuw kopen.
Zou ik hem opnieuw kopen: Ja dus!

Wat heb jij allemaal opgemaakt afgelopen maand?

15 REACTIES

  1. ik wil die toner ook :D ik heb vaak dat ze te agressief voor mijn huid zijn >_< en ik heb nu shampoo & conditioner van Aussie.. it has a scent made by the (Australian) gods <3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in