Oproepje: Stemmen op Penpal Junkie, pretty please?!

Hoi allemaal! ^o^ Vandaag heb ik (behalve een later gepland artikel) even een kort oproepje (dit doe ik normaal gesproken niet en zal dan ook éénmalig zijn!). Zoals jullie misschien wel weten, kun je momenteel stemmen op de hipste shop van de Lente.

M’n lieve vriendinnetje Jasmina van Penpal Junkie – met wie regelmatig winactie’s organiseer voor jullie – is genomineerd voor deze supertoffe prijs. Alleen heeft zij natuurlijk stemmen nodig! Ik hoor je denken – ja doei, dat duurt zeker hartstikke lang. En dan moet ik van alles vullen.. Nee, dat is niet nodig! Stemmen duurt nog geen halve minuut, en je hoeft alleen Penpal Junkie in het vakje te zetten en je e-mailadres in te vullen en hoe je op de site terecht gekomen bent. Bovendien maak je ook nog een kans op een goodbiebox t.w.v. € 100, daarvoor moet je dan als extra nog even je gegevens invullen!

En mocht zij nou deze prijs winnen, dan organiseren wij samen een supervette winactie voor jullie. Als bedankje, voor het stemmen! Dat is leuk, toch?

Klik HIER om te stemmen. Alvast enorm bedankt namens Jasmina en mij! :love:

10 REACTIES

    • Ik vind de verzendkosten juist niet duur, ik heb laatst 1,50 betaald en op de ptt sticker stond 3,00. Dus ze heeft zelf wat betaald en toen ik mailde of ik extra moest overmaken en dat hoefde niet en ze is goedkoper als andere webshops en reageerd altijd meteen op mail. Ik ga nu stemmen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in