Paris Memories nagellak

Zoals de meeste mensen – die mij in het echt kennen – wel weten, ben ik gek van roze gelnagels en nagellak. (Niet alleen nagellak trouwens :woot: I just LOVE pink!) Ik heb dan ook héél veel verschillende soorten roze nagellak.. en gister kon ik daar eentje bij optellen. Want wat zag ik een mooie barbie roze nagellak staan – voor maar 1 euro bij de Shop in Den Helder. Deze nagellak is gemaakt door Paris Memories Cosmetics uit België.

Hier foto’s die in het daglicht zijn genomen

En ik kan er erg kort over zijn.. hij is mooi, lakt fijn, en blijft mooi zitten. Kortom, volop die ene euro waard!

Hebben jullie iets van Paris Memories?

[five-star-rating]

9 REACTIES

  1. Ahh die is mooi! Ik heb al eerder een lakje van Paris Memories gekocht, met de gedachte van: Goedkoop, dus als het een miskoop is: jammer dan! En het was inderdaad een miskoop, hij dekte onwijs slecht. Dus ik ben er nooit meer aan begonnen, maar nu ik deze swatch zie.. Ik ga toch maar weer eens ertussen neuzen, haha!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in