Persberichten: deel 13

Goedemorgen, vandaag heb ik weer een boel leuke persberichten voor jullie. Je hoeft vanaf nu niet meer door dit hele lange artikel heen te scrollen, hieronder kun je een persbericht kiezen. Klik erop en je springt meteen naar het persbericht! Happy reading :)

Klik op de titels van de persberichten om er direct naartoe te gaan:
» Odorex als beste getest door testpanel Margriet
» Fashion designer Giles Deacon ontwerpt Nivea potten
» LOOkX opent pop-up store in Amsterdam
» BBcreamshop.eu komt met nieuwe collectie: Etude House Sweet Recipe Line
» GOSH Herfst ’13 assortimentsupdate
» Catrice komt met nieuwe limited edition: Eve in Bloom
» Essence komt met nieuwe limited edition: Be Loud!

Odorex als best geteste deodorants volgens het testpanel van weekblad Margriet!

We zijn allemaal wel eens bang voor zweetluchtjes. Daarom stellen we hoge eisen aan onze deodorantproducten en hebben we vaak meerdere soorten deo’s nodig. In samenwerking met weekblad Margriet liet Odorex een testpanel bestaande uit Margriet lezeressen o.a. de Regular deo’s van het merk testen. Deze kwamen daarbij met een 8,1 als gemiddelde cijfer maar liefst een punt hoger uit de test dan de deo’s die de lezeressen normaal gebruikten!

Odorex heeft een effectieve lijn met hypoallergene, dermatologisch geteste en parabeenvrije deodorants. Al naar gelang de persoonlijke voorkeur of specifieke wensen van consumenten, biedt de lijn een ruime keuze uit doeltreffende rollers en sprays. De Regular-deo’s en de speciale applicaties van Extra Dry-lijn kunnen op een unieke wijze gecombineerd worden gebruikt.

Doe de online Odorex Deo-Check
Odorex biedt consumenten via hun website www.odorex.nl de mogelijkheid voor het eenvoudig online checken van de meest geschikte persoonlijke deodorantcombinatie van Regular en Extra Dry-producten middels de Odorex Deo-Check. In slechts vier stappen kom je hiermee direct te weten welke deo combinatie voor jou het best werkt.

Margriet testpanel van 350 vrouwen testte hun persoonlijke Odorex Deo-Combi’s
Weekblad Margriet en Odorex stelden eind 2012 een testpanel samen van 350 vrouwen. Via een oproep op de website van Margriet.nl werden vrouwen uitgenodigd om de online Deo-Check van Odorex te doen. Uit ruim 2500 aanmeldingen werd een panel samengesteld. Vervolgens kregen alle deelnemers via Odorex hun persoonlijke Deo-Combi op maat toegestuurd van Regular en Extra Dry producten voor een uitgebreide deotest en een aanvullende vragenlijst.

Een score van 8,1 inzake een zelfverzekerd gevoel en een langdurig droog resultaat

Van een goede deodorant verwachten vrouwen dat deze je optimaal beschermt tegen transpiratiegeur (voor een zelfverzekerd gevoel, de hele dag door) en dat de formule zorgt voor langdurig droge oksels. De Regular-deo’s van Odorex kwamen op beide fronten maar liefst met een 8,1 als gemiddelde cijfer uit de test! De ondervraagden vinden deze deo’s beter dan die van andere merken die tevens claimen transpiratiegeur te bestrijden en te zorgen voor droge oksels.

Enkele opvallende testresultaten van de Odorex Deodorants:
Meer dan 85% van het Margriet testpanel had voorheen nog nooit een specifieke deodorant gebruikt tegen overmatig transpireren.

Na het testen van de Odorex Extra Dry Deodorant tijdens lange werkdagen en intensief sporten gaf maar liefst 80% van de Margriet testpanelleden aan zeer tevreden te zijn over de geclaimde werking van deze unieke deo.

Ruim 60% van het Margriet testpanel zegt dat de Odorex Deodorants veel fijner zijn in gebruik dan diverse eerder geteste deo’s van andere merken.

Ruim 60% van het Margriet testpanel zegt de Odorex Deodorants vanaf nu merktrouw te blijven en de Deo-Combi van de Odorex Regular Deo en de Odorex Extra Dry Deo
vanaf nu te zullen gebruiken bij inspannende momenten zoals bijv. sporten.

Fashion designer Giles Deacon ontwerpt NIVEA Soft pot 2013

Gewaagde vormen en spetterende kleuren weerspiegelen jetset en glamour

NIVEA lanceert de NIVEA Soft Limited Editions voor 2013. Modeontwerper Giles Deacon kreeg dit jaar de eer en creëerde drie designs voor de NIVEA Soft pot met uitdagende illustraties in prachtige kleuren: Catwalk, Backstage en Photoshoot.

“Ik werd geïnspireerd door iPad schetsen van eclectische streetstyle die ik tijdens mijn reizen gespot heb op luchthavens. Het weerspiegelt de echte jetset en glamour met haar gewaagde vormen en spetterende kleuren”, aldus Giles.

Maak de huid fashion-ready met de heerlijk zachte, frisse en hydraterende crème. De Limited Editions zijn vanaf september 2013 verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van € 5,18.

Dare to wear.. NIVEA daagt consumenten binnenkort via Facebook uit hun ‘outfit of the day’ te delen.

To be continued!

De Limited Editions zijn vanaf september 2013 verkrijgbaar voor € 5,18.

LOOkX opent pop-up store in Amsterdam

Hoe laat je consumenten kennismaken met je merk? LOOkX heeft het antwoord! Dan open je van 1 tot en met 5 september 2013 een pop-up store aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam.

Vijf dagen lang opent LOOkX in de hoofdstad een fysieke winkel waarin consumenten, en gebruikers van LOOkX kennis kunnen maken met het merk en haar nieuwe producten.

De consumenten kunnen leuke workshops volgen, producten testen, gratis huid- en make-upadvies krijgen en gebruik maken van speciale pop-up store aanbiedingen. LOOkX trapt op zondag 1 september af met Debbie Zwiers van Beautyscene, één van de grootste beautyblogs van Nederland. Onder het genot van lekkere smoothies, speciale LOOkX-cupcakes en andere lekkere hapjes en drankjes volgen consumenten op deze dag leuke workshops. Tevens is er een mogelijkheid om Debbie in het echt te ontmoeten op de “Meet & Greet”
Meet & Greet tijden zondag 01 september
13:00-14:00 uur
16:00-18:00 uur

De LOOkX Popup Store is voor consumenten geopend op de volgende tijden:
Zondag 01 september van 12:00-18:00 uur
Maandag 02 september van 10:00-16:00 uur
Woensdag 04 september van 10:00-18:00 uur
Donderdag 05 september van 13:00-18:00 uur

LOOkX Consumenten
Woensdag 04 september worden er diverse workshops georganiseerd in de LOOkX Pop up store.

10:00 uur – 11:30 uur LOOkX Skincare workshop
» persoonlijke huidanalyse
» persoonlijk product advies
» uitleg over de belangrijkste huidverzorging stappen en je gaat ook in de praktijk aan de slag
max. 8 personen
kosten € 29,95, incl. gratis LOOkX Eye Rescue AM t.w.v. € 36,60

12:00 – 13:30 uur LOOkX Make-up workshop trend herfst – winter 2013
» persoonlijk kleuradvies trend
» in de praktijk leer je welke LOOkX producten het beste bij je passen en hoe je met makkelijke make-up technieken de nieuwe trendlook kan creëren.
max. 6 personen
kosten € 19,95 incl. de gratis LOOkX Ultra Lash mascara t.w.v. € 21,35

14:00 uur – 15:30 uur LOOkX Skincare workshop
» persoonlijke huidanalyse
» persoonlijk product advies
» uitleg over de belangrijkste huidverzorging stappen en je gaat ook in de praktijk aan de slag
max. 8 personen
kosten € 29,95, incl. gratis LOOkX Eye Rescue AM t.w.v. € 36,60

16:00 – 18:00 uur LOOkX Make-up workshop trend herfst – winter 2013
» persoonlijk kleuradvies trend
» in de praktijk leer je welke LOOkX producten het beste bij je passen en hoe je met makkelijke make-up technieken de nieuwe trendlook kan creëren.
max. 6 personen
kosten € 19,95 incl. de gratis LOOkX Ultra Lash mascara t.w.v. € 21,35

UITNODIGING
Graag nodigt LOOkX iedereen uit om naar de LOOkX Popup Store te komen om de nieuwe wintercollectie make-up te bewonderen, gratis huidmetingen te krijgen en een persoonlijk huidadvies. Maar ook om gebruik te maken van de speciale LOOkX Popup Store acties en alle handtassen, zonnebrillen en sieraden te bewonderen. De LOOkX Pop up Store is te vinden aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam. Kom je ook? Meer informatie vind je op de nieuwe LOOkX website www.lookx.nl

Laat je betoveren door mierzoete kleuren, verleiden door overheerlijke koekjes en laat je vooral versieren door schitterende cupcakes

BB Cream Shop introduceert haar nieuwe lijn van Etude House, namelijk de Etude House Sweet Recipe Line. De Etude House Sweet Recipe Line wordt door speciale beauty bakkers bij Etude House gebakken en daarna versierd als een cupcake.

Rond eind september zullen de volgende producten beschikbaar zijn in de webshop van BB Cream Shop:

· Etude House Sweet Recipe Dear My Jelly Lips Talk
· Etude House Sweet Recipe Baby Choux Base
· Etude House Sweet Recipe Cookie Pact
· Etude House Sweet Recipe Cupcake Eyes
· Etude House Sweet Recipe Cupcake All Over Color


Etude House Dear My Jelly Lips Talk € 9.70 per stuk
Is het een lippenstift? Is het een lipgloss? Is het een lipbalm? Nee, het is een alles in één product! De Etude House Dear My Jelly Lips Talk kleuren je lippen als een lippenstift met de uitstraling van een lipgloss, maar voeden deze als een lipbalm!

Verkrijgbaar in 8 betoverende tinten:
• JPK001: Baby Pink
• JPK002: Syrupy Strawberry Candy
• JOR201: Sweet Orange
• JBE101: Slice Of Sour Lemon
• JPK003: Hot Pink
• JPK004: Grapefruit Orange
• JOR203: Sweet Plum Candy


Etude House Sweet Recipe Baby Choux Base € 12.45 per stuk
Verleidelijke zoete geuren zorgen ervoor dat de Etude House Sweet Recipe Baby Choux Base om op te eten is!
De zachte, crèmeachtige structuur zal zorgen voor een egale huid zonder oneffenheden. De Etude House Sweet Recipe Baby Choux Base kan gebruikt worden als een primer voor onder je BB Cream.

De Etude House Sweet Recipe Baby Choux Base is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren met elk een andere werking.
• Mint Choux: Voor het verminderen van roodheden in het gezicht.
• Berry Choux: Zal de bleke, doffe huid verhelderen, waardoor de huid er energierijk uit zal zien.
• Peach Choux: Zal een vale of gele huid helderder maken.


Etude House Sweet Recipe Cookie Pact € 15.45 per stuk
Zoete amandel koekjes of volle chocolade koekjes zorgen voor een subtiele glans op het gezicht. De powder pacts kunnen gebruikt worden voor het afpoederen van je BB Cream of voor de glimmende gedeeltes op je gezicht. De Etude House Sweet Recipe Cookie Pact bevat subtiele, verhelderende parels die zorgen voor een glowy skin.

De Etude House Sweet Recipe Cookie Pact is verkrijgbaar in 2 verschillende tinten.
• Almond Chip Cookie Pact: is geschikt voor een lichte tot medium huidskleur.
• Choco Chip Cookie Pact: is geschikt voor de getinte tot donkere huidskleur.


Etude House Sweet Recipe Cupcake Eyes € 11.95 per stuk
Zachte zoetsappige oogschaduw kleuren zullen voor een betoverende oogopslag zorgen. De Etude House Sweet Recipe Cupcake Eyes zijn
gebakken oogschaduwen verpakt in een sierlijke cupcake verpakking.

Elke cupcake bevat 2 passende kleuren en is verkrijgbaar in 5 verschillende soorten. (van onder naar boven)
• PK001: Sweet Berry Lemon Mousse
• OR201: Fresh Mango Tango
• BR401: Sugar Maple Syrup Choco
• PP501: Blueberry Strawberry
• BR402: Chocochip Sweet Mint


Etude House Sweet Recipe Cupcake All Over Color € 7.95 per stuk
De Etude House Sweet Recipe Cupcake All Over Color is de cupcake die alles heeft! De cupcake kan gebruikt worden als blush, voor de lippen of voor de ogen en zal alle 3 voorzien van een subtiele, stijlvolle glans en kleur.

De Etude House Sweet Recipe Cupcake All Over Color is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.
• PK001: Blueberry Cheese Cake
• PK002: Strawberry Chiffon Cake
• RD301: Raspberry Mousse Cake
• OR201: Orange Choux Cake
• OR202: Peach Sugar Cake

De nieuwe producten zijn rond eind september verkrijgbaar in de webshop: www.bbcreamshop.eu

Productnieuws Herfst 2013


BB Skin Perfecting Kit €12,49
Dit product geeft je de mogelijkheid om te werken als een echte make-up artist.
Breng de lichtere kleur onder je ogen aan en de donkerdere kleur waar jij denkt dat er imperfecties zitten. Breng de highlighter op je jukbeenderen, sleutelbeen en onder je wenkbrauwen aan. Hiermee creëer je dekking, een liftend effect en highlight je de punten in je gezicht die je wilt accentueren. Nu makkelijker dan ooit! Leer hoe je huid imperfecties verdoezelt als een professioneel met de GOSH BB Skin Perfecting Kit en zie er stralend, gezond en natuurlijk uit.

Verkrijgbaar in de kleuren: Light (01) en Medium (02)


CC Cream – Colour Correcting Cream €12,99
De CC Cream is het laatste geheime wapen van GOSH! Net als de fantastische BB Cream, biedt de GOSH CC Cream veel resultaat in één gemakkelijke stap. Het geeft een lichte dekking, is hydraterend en heeft een SPF 10 bescherming. GOSH CC Cream verlicht en egaliseert de huidskleur door de licht reflecterende pigmenten die de imperfecties vervagen. Het actieve ingrediënt Gatuline® Radiance zorgt voor een ogenschijnlijk perfecte huid met een anti-verouderende werking. De formule is olie-vrij en gemaakt zonder parfum en parabenen.
Verkrijgbaar in de kleuren: Sand (03), Natural (04), Honey (05) en Golden (6)


Natural Blush €8,79
De Natural Blush heeft een fantastische lichte en soepele textuur op basis van een unieke mix van micro-fijne poederdeeltjes. GOSH Natural Blush bevat veel pigment, waardoor het aanbrengen eenvoudig is. Breng de poeder aan met een kwast met als resultaat een gladde, vlekkeloze en een zijdezachte natuurlijke blos. De Natural Blush is parfumvrij.
Verkrijgbaar in de kleuren: Melon (42) en Flower Power (43)


Matt Duo Eye Shadow €9,49
De Matt Duo Eye Shadow bestaat uit een uniek kleurenduo met extreme kleurpigmentatie. Dat maakt de oogschaduw tot een absolute must have! De Matt Duo Eye Shadow is gemakkelijk aan te brengen en blend goed. Met deze kleur is het mogelijk om zowel een natuurlijke look als een intense uitgaanslook te creëren. GOSH introduceert een nieuwe kleur dit seizoen; Blue Jeans.
Verkrijgbaar in de kleur: Blue Jeans (007)


Quattro Eye Shadow €10,99
Mix & match met de kleuren van de GOSH Quattro Eye Shadow. De oogschaduw heeft een hoge kleurintensiteit en is een fluweelzacht poeder van hoge kwaliteit. De kleuren kunnen tegelijk worden aangebracht waarbij de kleuren makkelijk te blenden zijn. Of gebruik slechts een of twee kleuren van het oogschaduw pallet. GOSH heeft een fantastische kleurencombinatie voor u ontworpen; Tempting Purple.
Verkrijgbaar in de kleur: Tempting Purple (57)


Darling Lashes – Extreme Volume Mascara €10,99
Turn up the volume and vergroot je ogen met de GOSH Cosmetics new Darling Lashes mascara. Het gedraaide borsteltje is zo ontworpen om de wimpers een extreme boost te geven, door volume toe te voegen aan iedere individuele wimper. Dankzij de ruimtes tussen de borstel haartjes worden de wimpers gesepareerd en zelfs verlengd. Ga voor een ultra vrouwelijke baby doll look volgens de laatste trend.
Verkrijgbaar in de kleur: Black


Waterproof Volume Mascara €10,99
Houdt de ogen close-up klaar in weer en wind. Het super handige rubber borsteltje geeft dramatisch volume, lengte en separatie zonder klontjes. De waterproof formule verzekert je van een compleet vlekvrije look ongeacht het weer. Het is gemakkelijk van je ogen te halen- en perfect voor bij het sporten of een duik in het zwembad.
Verkrijgbaar in de kleur: Black


Velvet Touch Eye Liner €7,79
GOSH Velvet Touch Eye Liner is zacht, gemakkelijk aan te brengen en geeft extreme goede dekking. De gladde en zachte textuur zorgt ervoor dat de eye liner gemakkelijk is aan te brengen. Verzacht de kleur met een borsteltje of applicator. Bevat vitamine E en jojoba olie. De Velvet Touch Eye Liner is waterproof.
Verkrijgbaar in de kleuren: Rebellious Brown (17), I Sea You (18), Temptation (19), Fashionista (20) en Renaissance Gold (21)


Nail Lacquers €7,29
De GOSH Nail Lacquer is ontwikkeld op basis van de meest recente cosmetische en milieuvriendelijkewetenschap binnen deze product categorie. De nail lacquers hebben een vaste textuur en zijn makkelijk aan te brengen. Goed dekkend, sterk en met een prachtige glanzende en langhoudende finish.
Verkrijgbaar in de kleuren: Mysterious Mauve (625), Kind of Pink (626), Denim Delight (627), Frosted Silver (01), Frosted Gold (02) en Frosted Purple (03)

Vanaf week 32 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat

Limited Edition “Eve in Bloom” by CATRICE

Weelderige boeketten: op de internationale catwalks zien we kleurrijke bladeren, millefleur- en XXL bloemenprints. Bloemrijke fantasieën variërend van authentiek tot stylish op zwierige jurkjes, blouses en haaraccessoires. Vanaf september t/m half oktober 2013 vieren we de herfstpracht met de Limited Edition “Eve in Bloom” by CATRICE. De kleurstelling doet denken aan een boeket met helderrood, koraaltinten en herfstpaars in zijn mooiste facetten. De nieuwe make-upcollectie met vrouwelijke, decoratieve bloemenprints biedt onder meer de Loose Moisturizing Highlighter met lichtreflecterende pigmenten, ingenieuze zelfklevende Nails in Bloom folies en kleurintense Lip and Cheek Creams. Zeg het met bloemen – by CATRICE.


Eve in Bloom by CATRICE – Soft Duo Eyeshadow € 3,89
De tuin van Eden. Drie varianten, twee perfect op elkaar afgestemde kleuren, één overtuigend resultaat. De oogschaduwen hebben een zachte textuur en bieden intense kleur met of zonder glanspigmenten voor een natuurlijke look overdag. Subtiel nude met aards bruin, helder grasgroen en mysterieus mosgroen en twee bestinten in violet en paars. Verkrijgbaar in C01 Bloomynous, C02 Beauty Bouquet en C03 Bed of Flowers.


Eve in Bloom by CATRICE – Powder Kajal € 1,99
Twee kleuren – antraciet en paars – benadrukken de ogen met een poederachtige finish en zijn een perfecte match voor de Soft Duo Eyeshadow. De zachte tips van de Powder Kajals voelen aangenaam aan op de huid en zijn daarmee ideaal voor de kwetsbare zone rond de ogen. De houten potloden kunnen eenvoudig geslepen worden om een nauwkeurig lijntje te garanderen. Verkrijgbaar in C01 The Flower Of Love en C02 Floralilac.


Eve in Bloom by CATRICE – Lip and Cheek Cream € 3,99
Sneeuwwitje verandert in Doornroosje. Breng een vleugje kleur aan met Lip and Cheek Creams. De crèmige textuur is gemakkelijk te verspreiden en versmelt met de huid op lippen en wangen. Geeft een zacht en kleurig resultaat zonder de huid uit te drogen. Een must-have duo voor wangen en lippen. Verkrijgbaar in C01 Blossom Me, Blossom You, C02 Rosebuddy en C03 Bed Of Flowers.


Eve in Bloom by CATRICE – Loose Moisturizing Highlighter € 5,59
Deze ultrazachte losse poeder met lichtreflecterende pigmenten kan worden aangebracht op het gezicht en de hals voor een subtiele glinstering. De zachte poeder helpt de huid vocht vast te houden en geeft een prachtige look met een natuurlijke glans. De teint komt dit najaar tot bloei met de Loose Moisturizing Highlighter! Verkrijgbaar in C01 Bloomynous.


Eve in Bloom by CATRICE – Nails in Bloom Foil € 2,39
Prints Charming. De zelfklevende nagelfolies hebben een artistiek bloemdessin en maken de vingernagels tot bloemrijke kunstwerkjes. Plak de folie op de nagels, en werk de folie met een nagelvijl bij tot de gewenste lengte. Jezelf bloemen schenken is nog nooit zo leuk geweest! Verkrijgbaar in C01 Nails In Bloom.


Eve in Bloom by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer € 2,99
Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme glans en een ultiem design. Ultimate Nail Lacquer heeft voor deze Limited Edition een bloemdessin op de verpakking en is verkrijgbaar in vijf unieke kleuren: nude, paars, rood, koraal en roze. Met of zonder glinstereffect creëert deze nagellak een bijzondere look op de nagels. Verkrijgbaar in C01 Bloomynous, C02 Floralilac, C03 Bed of Flowers, C04 Rosebuddy en C05 Blossom Me, Blossom You.

De collectie ‘Eve in Bloom’ is vanaf september t/m half oktober 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

essence trend edition “be loud!”

Stil en verlegen? Welnee: het tegenovergestelde! De nieuwe trend edition van essence zegt het zelf:“be loud!”: een oproep aan alle beauties om hun stem te laten horen. Laat je zien, voel je vrij, wees jezelf! Meiden van nu zijn onafhankelijk, sterk en hebben lef. Dat vraagt om een expressieve look! Camouflageprints en krachtige kleuren vormen de basis voor deze ijzersterke collectie. Felroze, paars, oranje en abrikoos worden gecombineerd met hippe tinten als olijf, steengrijs, goud en zwart. De producten zijn supertrendy: oogschaduwduo’s met tal van effecten, jumbo oog- en lip potloden, multicolour blushes met camouflagedessin, nagellak in powerkleuren en een trendy graffiti topper. Laat je horen, be loud, met essence, vanaf half september tot en met oktober 2013!


essence be loud! – eyeshadow € 2,39
Dynamisch duo! De oogschaduwen bieden twee kleuren en diverse effecten, van lichtglanzend tot intens metallic. Met de drie kleurnuances in beige-goud, olijfgroen en steengrijs creëer je de nieuwste oogmake-uplooks! Verkrijgbaar in 01 riot grrr-een, 02 like a stone in the wall en 03 rock the block.


essence be loud! – jumbo eye pencil € 2,59
Laat jezelf zien… de jumbo eye pencil in trendy steengrijs is superpraktisch, waterproof en vlekvrij. Je kunt ‘m als oogschaduw en als eyeliner gebruiken. Verkrijgbaar in 01 I’m all riot.


essence be loud! – jumbo sheer stick € 2,59
Rebelse meiden kunnen niet zonder: de jumbo sheer stick! Deze sticks in felroze en abrikoos toveren een subtiele kleur en glans op de lippen en geven een heerlijk zacht en verzorgd gevoel. Verkrijgbaar in 01 pink me and 02 ap-ri(c)ot.


essence be loud! – multi colour blush € 3,39
Zoveel kleuren – zoveel stijlen! Deze blush heeft een superfijne textuur en bestaat uit drie perfect op elkaar afgestemde tinten voor een frisse teint op de wangen. Het trendy camouflagepatroon maakt deze blush een ware eyecatcher. Verkrijgbaar in 01 ap-ri(c)ot en 02 pink me.


essence be loud! – nail polish € 1,89
Kleuren waarmee je een statement maakt! De langhoudende nagellakken in paars, oranje, olijfgroen en steengrijs hebben intense kleuren en een hoge dekking. Voor meiden die houden van opvallen! Verkrijgbaar in 01 riot@♥, 02 orange is the new black, 03 riot grrr-een en 04 like a stone in the wall.


essence be loud! – graffiti topper € 1,89
Glitter graffiti! Graffiti liefhebbers completeren hun nagellook met deze unieke glitters in allerlei kleuren en vormen. Hiermee maak je je nagels tot ware kunstwerkjes! Tip: deze gloednieuwe topper komt prachtig tot zijn recht op lichtere nagellakkleuren. Verkrijgbaar in 01 not punky nor funky.


essence be loud! – nail art set € 2,99
Opvallend én gemakkelijk! Met de nail art set creëer je snel de mooiste camouflagelooks op je nagels. De set bestaat uit de handige duo stylist en verschillende ontwerpsjabloontjes. Wow effect gegarandeerd! Verkrijgbaar in 01 totally camouflage.


essence be loud! – cosmetic bag € 2,99
Camouflage! Dit stijlvolle make-up tasje is ideaal om alle producten van deze trend edition in te bewaren. De trendy must-have van het seizoen! Verkrijgbaar in 01 totally camouflage.

essence “be loud” is verkrijgbaar vanaf half september t/m eind oktober 2013 bij
Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Waar kijk jij het meest naar uit? En wat vind je van de klikbare titels?

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in