Persoonlijk ♥ Foto’s Augustus

Ik ben zó slecht in het regelmatig posten van dit artikel! De laatste was namelijk in April. Ik beloof dat ik vanaf nu, elke maand weer braaf een overzicht post van persoonlijke foto’s. De maand Augustus was een drukke, maar erg leuke maand! Veel leuke dingen gedaan met vriendinnen, veel weggeweest, veel genoten. Kijk snel mee naar m’n persoonlijke foto’s van de afgelopen maand!


Bram zit tegenwoordig alleen ’s nachts nog in de bench, overdag laten we hem gewoon los in de huiskamer. Als ik ’s ochtends wakker wordt, roep ik hem altijd even, en dan komt hij de trap opstormen en bij me in bed liggen, haha!


M’n favoriete fruit, hmmm! Zo lekker met een schepje suiker eroverheen..


Vriend en Bram, m’n twee schatjes!


Uh.. wat?


Ik logeerde een weekje bij een vriendin, en op die Vrijdag dat het zo ongelooflijk warm was, lagen we de hele middag in het zwembad. Heerlijk!


Eén van haar honden, die blonde Labrador, is bang voor water. Toen m’n vriendin van het luchtbed in het zwembad afklauterde, schrok hij daar enorm van, haha! Ik legde precies zijn uitdrukking vast, haha.


’s Avonds gingen we met haar honden een stukje lopen, en moesten we natúúrlijk even stoppen bij een speeltuin. Al bleek snel dat ik nu toch écht te groot ben ervoor..


Zien jullie dit gezicht? Het gezicht van pure verontwaardiging. M’n reet was namelijk te dik om van de glijbaan af te kunnen glijden. Pfff.


3 Augustus was het tijd voor.. Gaypride! Dit is de 3e keer op een rij dat we erheen gingen met een aantal vriendinnen.


Naar de kermis met vrienden, en ik won deze roze Yoshi uit de grijpmachine!


Op de kermis in Hoorn stond dit gigantische ding, hij was 55 meter hoog, en zwaaide heel hard rond en ging ook nog eens over de kop! En ondanks m’n hoogtevrees ben ik toch ingeweest, maar mijn hemel wat was ik bang. De wereld stond letterlijk en figuurlijk op z’n kop! :O


Met Nina ging ik een middag naar Primark, dus van te voren gingen we even goed lunchen!


Uiteindelijk kocht ik weer veel te veel, onder andere deze one piece, haha.. hij is zó warm en zacht! Kan niet wachten tot het winter is ;)

Dat waren een aantal hoogtepunten van de afgelopen maand! Heb jij nog leuke dingen beleefd in Augustus? :)

19 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in