Persoonlijk ♥ Foto’s November

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik m’n persoonlijke foto’s deelde. Ik heb weer een artikel vol, voor jullie! Overmorgen is het alweer December, en over een ruim een maand is het 2013… wow, 2013, wat gaat het snel hé? November was een leuke, drukke maand. M’n vriend z’n verjaardag, de bevalling van m’n beste vriendin.. Kijken jullie mee naar de foto’s?


Het duurde even voordat ik Snowy zag liggen op m’n oude slaapkamer..


M’n vriend en ik drinken al sinds dat we samen wonen Limondaine, we kopen elke week trouw 4 á 5 flessen, voornamelijk de gele vinden we lekker. We noemen het altijd ‘geel spul’, haha.. in dit Whatsapp gesprek met m’n vriend vroeg ik of hij een glas kon brengen (ik lag al op bed), maar het werd nogal een onzinnig gesprek.


Whieejj, nieuwe schoenen! Ik kocht ze voor €30 bij Schoenenreus. De hak is ongeveer 5 cm.


Even lekker lunchen met m’n dinnetje. Ik had muntthee en apfelstrudel met vanillesaus, nom nom.


Ook beviel m’n dinnie op 9 November van dit prachtige kereltje Joris. De eerste zwangerschap van een vriendin die ik écht van dichtbij mee maakte, zo wonderlijk! Joris is nog maar 2½ week oud, maar heeft nu al m’n hart gestolen…


Behalve Limondaine drink ik ook heel veel Spa Fruit!


Cat rule #1: if it fits, i sits. (Let ook vooral op Luna op de achtergrond..)


Yeah, nieuwe winterjas (de linker)! Ik had ‘m besteld via Wehkamp, en hij kostte €60, van C&A. Ik zat te twijfelen tussen de twee op de foto’s, maar het werd dus uiteindelijk de linker.


Spareribs en Ben & Jerry’s besteld met le boyfriend, zijn broertje en zijn vriendin (mijn schoonzus?)


M’n nieuwe iPhone 4S hoesje van eBay!


Dubbele regenboog, zo mooi!


Een foto van Bram kan natuurlijk niet ontbreken..


Ik vind het chocolade niet lekker, maar de speeltjes erin zijn zo cute! Ik spaar ze allemaal :cool:


Heb je ooit een hond zó zielig zien kijken? Hij moest gewassen worden..


M’n uitlaathond is een heel speciale hond..


Joris :love:


Avondje drinken met m’n dinnetje Rochelle, en daar hoort heel charmant op de foto gaan natuurlijk ook bij!

Hoe was jullie November? Kijken jullie al uit naar December?

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in