Persoonlijk ♥ Foto’s oktober

Nog een paar dagen en de maand oktober is weer voorbij! Het is inmiddels volop herfst, en over een paar dagen zitten we in november. Ik heb weer een leuke maand achter de rug. Veel bezig geweest met m’n blog, I love it! Vandaag laat ik je wat foto’s uit de maand oktober zien. Kijk je mee?


Ik trap af met een selfie in m’n nieuwe one-piece van Primark! Zo fout, zo warm, zo zacht. En maar 12 euro!


Roxanne ging langs DM in Duitsland en nam alles op mijn wishlist mee. Zo lief!


Ik plaatste samen met vier andere meiden een Lush bestelling in de Engelse webshop. Het is hier net even goedkoper dan in Nederland, dus met een flinke bestelling bespaar je echt veel geld!


Lunchen met Kelly om vervolgens samen naar het Douglas event te gaan.


Luna lekker op bed slapend.. ja, ze komt niks te kort hier! :tongue:


Bram en een pepernoot op z’n neus.. leuke aandachtsoefening voor hem! (Uiteraard mocht hij hem na afloop op eten :wink: Bram is gek op pepernoten!)


Throwback! Ik op de schoot van oma. Wat een heerlijk norse kop heb ik hé?


Gezelschap bij de bushalte. Dit is Spetter, een kat uit onze straat. Altijd als ik door de straat loop, rent ‘ie op me af en loopt ‘ie met me mee naar huis, haha. Of hij loopt mee naar bushalte!


Bram z’n asshole face. Vijf minuten voordat ik deze foto maakte, dook ‘ie bovenop een Golden Retriever, en hem vervolgens flink te berijden. Toen de Golden Retriever van schrik omviel, begon Bram ook nog eens tegen z’n kop aan te rijden… :grr:


Maar zo in de auto, onderweg naar m’n ouders, is hij wel weer héél lief!


Of als hij een lekke bal buiten heeft gevonden en zo blij als een kind is :inlove:


Ik maakte een foto van m’n Lush stash. Ehhh.. beetje veel, misschien? :dead: Oeps.. en inmiddels zijn er zelfs nog een paar dingetjes bij gekomen.. :sweat:


Al m’n Lush zepen gelabeld. Superleuk om te doen, en ook lekker overzichtelijk! Me likey.

Hoe was jouw maand? Tell me about it!

20 REACTIES

 1. Wauw, die stash foto, allemachtig wat veel. Ik heb volgens mij nog maar één dingetje van Lush thuis liggen. Wat natuurlijk ook schandalig is, maar ik moet helaas nog even wachten met een nieuwe bestelling. Ook lieve foto van Luna, mooi katje is dat hoor! xxx Lucinda

 2. Wat een heerlijke foto’s van je hond. :love: Die oefening met die pepernoot deed ik eerder met onze herdershond ook wel eens. Liefde voor je Lush-stash, wat zie ik daar veel lekkere spulletjes tussen liggen. Ik ben in tijden al niet meer bij Lush geweest maar heb wel mooie nieuwe producten voorbij zien komen op meerdere blogs. En je shoplogje van DM is ook fijn. Ik zie een aantal producten die ik ook in gebruik heb. Heb zelf vorige week ook nog bij DM ingeslagen.

 3. Wajooo al die Lush producten! Wat zijn jouw Lush aanraders? Ik heb maar één product van Lush en dat gebruik ik eigenlijk vooral als ik op reis ga. Maar ben erg nieuwsgierig naar de rest, dus hoor graag welke echt absolute toppers zijn.

 4. Hey onesie zuster! Ik heb er ook een met pugs van Primark! Zo lekker fout :inlove:
  Oh al die producten van Lush, love it! Je kunt een winkeltje beginnen hihi

 5. Die geweldige LUSH foto’s ook <3. Ik ga binnenkort ook even weer binnen wandelen daar want eind november even weekendje weg in een hotel met bad dus een goed excuus!!
  Wat is Bram ook een geweldige hond, doet mij echt denken aan mijn labje Sam haha. :inlove:

 6. Mooie Lush stash! En overzichtelijk dat je de zepen gelabeld hebt :)
  Veel beestjes foto’s weer, I like!
  En de spullen van DM nam ik graag voor je mee, nog problem :D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in