Persoonlijk || Cursus visagie bij The College ♥ les 1

Hoooi iedereen! Een tijdje geleden ben ik benaderd door ColorCrew met de vraag of ik een cursus visagie wilde doen bij hun school The College. Deze is gevestigd in Alkmaar en bestaat sindskort pas, en ze bieden diverse make-up en hairstyling opleidingen aan. Deze kans greep ik natuurlijk met beide handen aan! Een ongelooflijk gave kans, iets wat ik nog nooit eerder heb mogen doen, gewoon een droom die uitkwam!

Ik begon afgelopen maandagavond, en de cursus is vijf maandagavonden lang, van 18:00 tot 22:00. Ik woon op een half uur rijden van Alkmaar af, dus qua vervoer is het ook makkelijk te doen voor me. De groep waar ik in zit is vrij klein trouwens, zodat iedereen persoonlijk advies en aandacht kan krijgen. Super! Ik zit met een aantal bloggers in de groep, maar er zitten ook een aantal reguliere studenten bij!

Zoals ik al zei, had ik afgelopen maandagavond mijn eerste les. De bedoeling is dat ik jullie elke week op de hoogte houd van hoe het gaat, wat ik geleerd heb, etc.. aan het eind van de cursus heb ik trouwens een enorm leuk nieuwtje voor JULLIE :yay: Dit zijn we nog aan het bespreken, maar geloof mij.. het wordt de allertofste winactie ooit!

Excuses voor de lelijke foto’s, ik had m’n camera op de verkeerde stand staan, waardoor alle foto’s zo goed als mislukt zijn. Volgende week neem ik m’n externe flitser mee, en krijgen jullie veel mooiere foto’s van me dan deze! :sweat:

Hierboven zie je het misschien al: we werken samen met de producten van Make-up Store. Een onwijs tof merk, met veel mooie producten van hoge kwaliteit. Iedereen keek z’n ogen uit toen we die tafels met de make-up zagen, haha! Sowieso is het een prachtige ruimte waarin we werken. Heel licht, heel mooi opgesteld en ingericht, een echt inspirerende omgeving.

Afgelopen maandagavond was mijn eerste les. Samen met de bloggers Daniëlle, Wies, en Sophie, deze lieve meiden kende ik al van blogevents. Ook was er nog een beauty youtuber, en een paar reguliere studenten.

We kregen les van Carlijn Beukers, een bekende makeup artist, zij maakte een model op en de bedoeling was dat wij ons meegebrachte model ook zo opmaakten. Ze liet alles stap voor stap zien: het schoonmaken van het gezicht, het epileren van de wenkbrauwen, het gebruik van dagcrème, en daarna de werd de make-up aangebracht: primer, foundation, concealer, highlighter, blush, bronzer, lipbalm, oogschaduw, eyeliner, mascara, etc.! Note to self: volgende week een notitieblok meenemen :sweat:

Ik had één van m’n beste vriendinnen mee, die heeft zelf in het verleden ook de opleiding visagie gedaan, ze kon me soms dus aardig verder helpen als ik het even niet meer wist :wink: Want hoe dol ik ook ben op make-uppen, op een ander is het zó anders! Ik vond het gewoon lastig! Wel vond ik het ook enorm leuk, de tijd vloog echt voorbij. Het werken met de producten van Make-up Store is ook leuk trouwens, ze hebben zóveel mooie producten.. ik heb een aantal keer staan kwijlen bij de tafels :laugh:


Dit model kreeg op het einde een prachtige smokey eye van Carlijn. Dat gaan wij volgende week ook doen!


En dit is dan mijn look geworden op m’n model! (Let niet op de oogschaduw, dat heb ik even heel snel in 2 minuten aangebracht omdat er geen tijd meer over was)

Volgende week zal ik m’n externe flitser meenemen en even wat mooiere foto’s maken, want dit is echt 3x niks, haha. Ik had ook nog eens m’n lenzen niet in, dus ik kon m’n model via de spiegel niet goed zien. Maar voor de eerste keer vond ik het echt superleuk, de mensen van The College zijn onwijs lief en leuk, en we werden ook goed verzorgd d.m.v. lekkere hapjes en drankjes. Mij hoor je niet klagen! :wink:

Tot volgende week!

26 REACTIES

  1. Ooo wat leuk Evelien! Ik zou ook wel eens zo’n cursus willen volgen, ik weet nog wel hoe ik make-up op mijn eigen gezicht moet smeren maar op iemand anders is een heel ander verhaal! Tof dat je deze kans krijgt! ♥

  2. Wat een prachtige ruimte….zo fris en vrolijk! En het viel met de foto’s wel mee hoor (voor een leek tenminste)!:-)
    Veel plezier en succes met de ontwikkelingen!

  3. Wat super tof dat je dit mag doen zeg! 4 uur op een avond lijkt mij nog best wel pittig. Ik zou er ook heel graag meer over willen leren dus ben benieuwd naar je volgende updates. xxx Lucinda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in