Persoonlijk: Foto’s April/Mei

Hey allemaal! Vorige maand schoot het er bij in om dit artikel te maken, dus vandaag de foto’s van de afgelopen twee maanden, April en Mei. Het zijn niet enorm veel foto’s, maar wel veel foto’s van (m’n huis)dieren ;) Maar.. dat zijn jullie gewend van me, toch? :P Enjoy watching, en fijne Pinksteren!


“Hoi, kom je hier vaker?”


Bianca en ik hadden op Koninginnedag een glitter tattoo laten zetten. Bleef bijna twee weken zitten!


Ook scoorde ik op de rommelmarkt het spel ‘Wie Is Het?’ voor een paar euro. Fun!


Uitlaathond Luna die bij me zit in het gras. :love:


Onze poezebeesten Luna en Milo, fittie in de kattenkrabpaal.


Leuk, Aziatische producten van eBay uittesten. Dit was een ‘collageen’ lipmasker. Did not work, by the way.


Bram op bed


Shopperdeshop bij de Kruidvat!


Dikke kat van m’n oma en opa


M’n vriend met Bram, links met 8 weken, rechts met 4 maanden.


Magere yoghurt met aardbeien, yummy!


Normaal een potje gamen zit er niet in, in dit huis.


Bram met z’n Labrador vriendinnetje Josha.


Blonde highlights in m’n haar. Ik lijk wel een geïmporteerde Russische bruid!


Hello Kitty zonnebril besteld op eBay, voor maar 5 dollar!


Met m’n dinnetje Bianca in de bios. We gingen naar ‘What To Expect When You’re Expecting’, leuke film!


Terrasje gepakt, hmm!


Lunchen op het terras, altijd met carpaccio!


Afgelopen Vrijdag en Zaterdag waren Bianca en ik de hele middag op het strand te vinden. Ik heb zelfs nog gezwommen in de Noordzee. Koud. Brr.


Hoop kwallen waren er aangespoeld..


Brrrrr!


M’n lieve Labje Bram in de tuin!

24 REACTIES

  1. Haha, die kwallen. Ik weet nog goed dat mijn vriend ermee zat te gooien toen we voor de eerste keer samen naar zee gingen. Meneertje wist niet dat ze konden stekken.

  2. Leuke foto's! Vind foto's van huisdieren altijd leuk om te zien. Bij ons thuis kan je overigens ook niet normaal een spelletje op de pc spelen of een boekje lezen. de katten moeten altijd perse bij je zitten op zulke momenten. Ik vind die kwallenfoto's ook awesome, ik heb nog nooit een kwal in 't echt gezien joh. Maar die dingen lijken me er wel heel mooi uitzien. Die zonnebril heb ik ook besteld op eBay… maar ik heb hem helaas nog niet thuis. Hij is wel supercute. En…. die carpaccio is nommmmmm! Ik krijg er spontaan trek van!

  3. Heb je echt gezwommen? Dat lijkt me zó koud he, terwijl het zo warm is haha. Super schattige foto's van Bram :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in