Persoonlijk: Foto’s December

We zitten alweer een paar dagen in 2014, maar alsnog wil ik nog even mijn December maand met je delen! De laatste maand van het jaar, maar verliep ondanks de feestdagen, erg rustig. Ik heb dan ook echt helemaal niets boeiends te mededelen, haha. Ik miste de sneeuw, trouwens! December is voor mij geen echte wintermaand zonder sneeuw. Meh. Kijk je mee?


Lekker met Bram knuffelen op de bank


Voor het eerst monchou taart gemaakt.. oh my god, ik ben verslaafd. Dit is zó lekker!


Lush Mask of Magnaminty, ziet er niet uit, maar werkt erg goed!


“Hallo? Is daar iemand?”


Eendjes voeren! Zo leuk om te doen, en ik ben zeker van plan het vaker te doen. Eendjes zijn leuk!


Koekjes bakken met een vriendin. Ze waren heerlijk! Het waren namelijk geen standaard ‘zandkoekjes’, maar anijskoekjes.


Aan vriendlief vroeg ik of hij het dekbed op de waslijn wilde hangen.. tja.. het hangt, maar hoe..


Sandor! Dit was nadat we samen lekker gewandeld hadden. Natuurlijk had meneer weer een mooie stok boomstronk gevonden!


Oud & Nieuw selfie. Op m’n lippen draag ik Rimmel Apocalips 402 Across The Universe.


Een paar dagen terug kwam ik erachter dat een jaar lang een nepplant water heb gegeven.. zucht. Dit kan ook echt alleen een actie voor mij zijn.


Lief pakketje van m’n blogdinnie Robin <3 Voor haar maakte ik een pakketje vol met Lush en TBS samples, zodat ze het e.e.a. kan uitproberen! (Op de foto hoort nog een mooie oogschaduwpigment te staan!)


M’n twee liefjes op de bank, aaaah! Ik smelt.


Epic fail in Kruidvat

Hoe was jouw maand?

21 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in