Persoonlijk: Foto’s November

Wááát, de maand November is alweer voorbij! Waarom gaat het zo snel tegenwoordig? Vroeger leken de dagen voorbij te kruipen, en nu vliegt alles voorbij. Wisten jullie dat ik over 4 maanden alweer 4 jaar blog? Ik weet nog wel dat ik net begon! Pfff.. Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn leven, afgelopen maand. Kijk je mee?


Michel en ik waren een weekend logeren bij m’n ouders. ’s Ochtends kwamen Sandor (hond van m’n ouders) en Bram bij ons liggen. Gezellig!


Sinds tijden weer rode lipstick op! Ik moet het echt vaker dragen.. vind het toch wel leuk staan. (Mits ik niet zo’n debiel gezicht trek)


Kaarsen maken met twee vriendinnen! Ik had een aantal restjes kaarsen bewaard, zij kochten kant-en-klare kaarzen bij Action. Ook kochten we leuke glaasjes en potten waar we het kaarsvet in konden doen! Aan sommige kaarsen voegden we wat druppels geurolie toe. Lont haalde we uit andere kaarsen of bestelde we op internet.


Toen ik rondje door C&A deed kwam ik deze jas tegen, slechts €50! Ik was in één opslag verliefd en kocht ‘m direct.


Altijd handig om je pot Lush Fair Trade Foot Lotion te laten vallen in de badkamer.


Luna op de vensterbank, heerlijk toch?


Met een kennis en onze honden gingen we naar het strand. Lekker even uitwaaien, en de honden hebben volop gespeeld!


Oei, m’n verzorgingskastje raakt nu toch wel heel vol.. er past niets meer bij. Help?


Het boek wat ik momenteel lees. Erg interessant!


Hopelijk ben ik niet de enige beautyblogger met dit probleem: swatches op de pols die afgeven op kleding…


Middag geshopt met een vriendin in Heerhugowaar. Dit was de buit!


Een gezichtsmasker van Montagne Jeunesse. Vreselijk.. hij was namelijk zó vloeibaar, dat hij continu van m’n gezicht afdroop. De hele tijd liep het zowat m’n mond in! Niet voor de herhaling vatbaar dus..

Hoe was jouw maand?

13 REACTIES

  1. Nee je bent echt niet de enige, er zitten nog rode lipstick swatches op mijn spullen-rood is zo moeilijk om eruit te halen. Katten en verwarming zijn beste vriendjes. Stoer jasje!

  2. Hoi Evelien,
    Heerlijk om weer even die super leuke foto’s te zien!
    Alleen de foto van je boek kon ik niet vinden?
    Leuke samenvatting van de maand zo! xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in