Plaid van Marington

In het najaar kan ik niet zonder plaids. Lekker voor over de bank of over het bed! Een goed en warm plaid voorkomt al snel dat je de verwarming hoger moet zetten. Niet alleen is een plaid warm en comfortabel, ook is het erg knus om de plaid om je heen te slaan als je op de bank zit. Bij voorkeur met een DVD’tje en warme chocolademelk :heart3: Ik heb sindskort een mooi plaid van Marington waar ik graag wat meer over vertel.

Toen ik het plaid binnenkreeg snapte ik meteen waarom hij wat duurder was dat andere plaids, die ik normaal gesproken bij Action haal. De kwaliteit is vele malen beter, de stof is zachter en warmer en hij is enorm groot (150×240 cm!). Ik kan mezelf er helemaal inwikkelen, en ik ben 1.81m lang nota bene!

En misschien wel het grootste voordeel qua verschil: hij is niet statisch. Normaal gesproken krijg ik een elektrische schok van het vastpakken van plaids, maar bij deze absoluut niet. Ook probeer ik de hond en katten te weren van dit kleed, maar het wil nog wel eens voorkomen dat er eentje toch op bed springt. In dat geval bespeur ik geen enkele dierenhaar op het plaid!

Hij bestaat voor 80% uit polyester en voor 20% uit viscose. Hij is er ook in het grijs, ikzelf heb de kleur taupe. (Tussen grijs en bruin in, dat zie je ook aan de foto’s – ene zonder flits, andere met flits) Hij kost €59,95.

Ik heb dit plaid, maar ze hebben nog veel meer plaids. Ze hebben diverse stoffen, kleuren, groottes en prijssoorten. Mocht je juist niet op zoek zijn naar een plaid, dan hebben ze nog veel meer woonaccessoires voor je. Bij Marington kun je niet alleen terecht voor woonaccessoires, maar ook tassen en accessoires – van iPad accessoires tot horloges. Bestel je vóór 14:00 dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Je profiteert van gratis verzending en een ‘niet goed, geld terug’ garantie!

Heb jij al een lekker plaid op de bank of op bed liggen?

12 REACTIES

  1. oh, wat ziet hij er heerlijk uit , zelf zit ik nu met mijn laptopje op schoot en een fleece plaid over mijn benen…Zelf heb ik nog nooit van dit merk gehoord, maar je kunt op de foto’s al zien dat de kwaliteit prima is en ook de afwerking vind ik er heel mooi uit zien….( het laatste is wel belangrijk, met de speelse poezenbeesten die wij in huis rond hebben wandelen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in