Tekstgrootte: groter / kleiner

In het najaar kan ik niet zonder plaids. Lekker voor over de bank of over het bed! Een goed en warm plaid voorkomt al snel dat je de verwarming hoger moet zetten. Niet alleen is een plaid warm en comfortabel, ook is het erg knus om de plaid om je heen te slaan als je op de bank zit. Bij voorkeur met een DVD’tje en warme chocolademelk :heart3: Ik heb sindskort een mooi plaid van Marington waar ik graag wat meer over vertel.

Toen ik het plaid binnenkreeg snapte ik meteen waarom hij wat duurder was dat andere plaids, die ik normaal gesproken bij Action haal. De kwaliteit is vele malen beter, de stof is zachter en warmer en hij is enorm groot (150×240 cm!). Ik kan mezelf er helemaal inwikkelen, en ik ben 1.81m lang nota bene!

En misschien wel het grootste voordeel qua verschil: hij is niet statisch. Normaal gesproken krijg ik een elektrische schok van het vastpakken van plaids, maar bij deze absoluut niet. Ook probeer ik de hond en katten te weren van dit kleed, maar het wil nog wel eens voorkomen dat er eentje toch op bed springt. In dat geval bespeur ik geen enkele dierenhaar op het plaid!

Hij bestaat voor 80% uit polyester en voor 20% uit viscose. Hij is er ook in het grijs, ikzelf heb de kleur taupe. (Tussen grijs en bruin in, dat zie je ook aan de foto’s – ene zonder flits, andere met flits) Hij kost €59,95.

Ik heb dit plaid, maar ze hebben nog veel meer plaids. Ze hebben diverse stoffen, kleuren, groottes en prijssoorten. Mocht je juist niet op zoek zijn naar een plaid, dan hebben ze nog veel meer woonaccessoires voor je. Bij Marington kun je niet alleen terecht voor woonaccessoires, maar ook tassen en accessoires – van iPad accessoires tot horloges. Bestel je vóór 14:00 dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Je profiteert van gratis verzending en een ‘niet goed, geld terug’ garantie!

Heb jij al een lekker plaid op de bank of op bed liggen?

12 Responses to Plaid van Marington

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker