Poll: advertorial zin boven of onderaan artikel?

11
4

Hoi allemaal, ik heb eventjes jullie mening nodig! Zoals jullie weten geef ik het vrijwel altijd aan wanneer er voor een artikel is betaald, of wanneer het product toegestuurd is. Soms staat de zin “Dit product heb ik toegestuurd gekregen” er niet bij, omdat ik het dan in de tekst zelf al vertel.

Met ingang van per direct wil ik dit consequent bij élk artikel vermelden. Ik wil alleen van jullie weten: waar zouden jullie deze zin het liefst willen zien? Bovenaan het artikel, of onderaan? Hierbij twee voorbeelden.

Bovenaan:

Onderaan:

survey tools

Zouden jullie zo lief willen zijn om even te stemmen? Heel erg bedankt! :love:

11 COMMENTS

  1. Ik heb op bovenaan gestemd. Dat vind ik toch wel fijner, en dan weet je meteen dat het een advertorial is. De mensen die daar niet van houden kunnen dan meteen weg klikken.

  2. Grappig om te zien dat het tot nu toe wel gelijk op gaat. Ik vind het zelf wel een beetje dubbel. Bij echt reclame maken lees ik het het liefst bovenaan, maar als het om een product gaat wat je hebt gekregen, dan vind ik onderaan ook zeker geen probleem, want dan ligt de nadruk er niet zoveel op. Ben benieuwd wat je kiest. xxx Lucinda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here