Posters kopen op Posters.nl

Mijn slaapkamer moest altijd voorzien zijn van posters. Het begon al toen ik een klein meisje was, er was op mijn kinderkamer geen centimeter behang meer te zien dankzij de Break Out!, die mij wekelijks voorzag van posters van de Spice Girls en de Backstreet Boys. Toen ik wat ouder werd (het feit dat de Spice Girls uit elkaar gingen hielp ook niet mee) werden de Spice Girls van de muur gerukt, en vervangen door posters van Dragonball Z. Later werden dit posters van o.a. Shakira, waar ik zeer groot fan van ben geweest, en op het laatst bij mijn ouders, waren het posters van dieren. Nu ik al zeven jaar een eigen huis heb, heb ik voornamelijk canvasdoeken, en één poster van New York in de begin jaren 1900. Maar daar kan ik nu een heel leuke poster aan toevoegen!

Op Posters.nl koos ik een leuke poster uit op m’n kamer op te vrolijken. Dat viel niet mee; de keuze is eindeloos! Ging ik voor een artiest, zoals Lana Del Rey? Of Disney, aangezien ik dol ben op de Artistokatten? Of.. toch iets met dieren erop? Of bloemen? Maar iets met een leuke of inspirerende tekst kan ook nog. Lastig! Na lang zoeken en twijfelen, besloot voor ik bovenstaande The Dogs poster te gaan. Omdat ik ontzettend gek ben van honden.

Ik ben erg blij met de poster, hij werd snel geleverd en het is van mooie en stevige kwaliteit. Ik heb getwijfeld om hem op m’n “blogkamer” te hangen, wat toch een beetje mijn kamer is, maar uiteindelijk vond ik hem mooier op de slaapkamer. Gelukkig heb ik een vriend die ook gek is van honden, en het geen bal interesseert wat er aan de muur hangt :wink:

Behalve (ontzettend veel) posters, hebben ze ook fotobehang, lijsten, canvasdoeken, muurstickers, vlaggen, wandplaten, én kun je je eigen foto laten afdrukken op diverse soorten materiaal. Ook leuk: de opruimingshoek! Heel veel posters voor zeer lage prijzen, sommige zelfs nog geen euro! Absoluut de moeite waard om daar óók nog even te spieken, mocht je al moeite hebben met kiezen :wink:

Bestellen gaat zeer gemakkelijk. Bestel je vóór 20:00, heb je hem de volgende werkdag al in huis! Je kunt er ook voor kiezen om je posters te voorzien van een lijst. Dit kun je zelf allemaal aanpassen nadat je een poster hebt gekozen. Wacht dus niet langer en vul die kale plekken aan de muur op met leuke posters! Of misschien heb je op je deur dé perfecte aangelegen plek voor een deurposter?

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in