Posters van Desenio

Laatst werd ik benaderd door het Zweedse bedrijf Desenio met de vraag of ik een aantal posters wilde uitzoeken in hun webshop. In eerste instantie was ik niet zo enthousiast, ik heb liever canvasdoeken o.i.d. aan de muur. Maar toen ik eenmaal hun webshop opende, stond ik versteld. Zoveel mooie, minimalistische posters! Precies mijn smaak. Niet veel later stond de postbode voor de deur met een enorm pakket..

Een groot pakket, dankzij de lijsten. Posters zijn natuurlijk het mooiste in een lijst, dus bij elke poster bestelde ik een zwarte lijst. Ze hebben veel meer soorten lijsten trouwens, van zwart tot koper. Ik bestelde vier posters, namelijk deze vier:

Ik bestelde deze leuke quote van Carrie Bradshaw uit Sex & The City voor één van m’n beste vriendinnen. Toen ik de quote zag, moest ik direct aan haar denken. Toen zei hem zag, gilde ze het zowat uit: “Dat is ZÓ mijn levensmotto!” Hij heeft nu een mooi plekje in haar woonkamer. Desenio heeft een categorie met allemaal leuke, mooie en inspirerende quotes. Er zitten een aantal hele mooie bij! Of wat dacht je van zwart wit prints?

Al jaren was die lange wand in mijn woonkamer bordeauxrood. Dat hadden we ooit zo geverfd omdat onze bank toentertijd bordeauxrood was. Inmiddels hebben we een donkergrijze bank en geniet ons interieur van de kleuren wit, zwart, taupe en oudroze. Daar past bordeauxrood natuurlijk niet bij, dus ik verfde de muur wit. De twee grootste lijsten komen daar zo mooi op uit! Bovendien lijkt de woonkamer een stuk groter.

Ik heb gekozen voor deze twee afbeeldingen omdat ik van herten en het bos houdt. Beide foto’s spreken me enorm aan en zijn echte eyecatchers in de woonkamer. Zodra mensen binnenkomen vallen de posters hen gelijk op, ik krijg er veel complimenten over!

Tot slot een iets kleinere poster, deze staat op het dressoir. Ik was meteen verliefd op het schedel van de foto! Ik ben gek op schedels, dat zie je ook wel aan het echte schedel dat erbij staat. Deze heb ik ooit zelf in het bos gevonden, hoe gaaf? De hoorn die erbij ligt, kreeg ik van een vriendin. Aan de wand waartegen deze poster staat, komt nog een By Boo Ox Skull te hangen.

De posters kwamen binnen in een koker, goed beschermd en vrij van kreukels of beschadigen. De lijsten waren per stuk ook zeer goed en stevig verpakt, er kon gewoon niets mis meegaan tijdens het vervoeren ervan. Het papier van de posters is hoogwaardig, matte premium papier en de lijsten zijn van hoge kwaliteit.

Ik ben dólblij met m’n posters van Desenio. Tack så mycket, Desenio! :happy: Mocht je dus op zoek zijn naar posters online, dan raad ik je absoluut Desenio aan. Love love love it!

12 REACTIES

  1. Wat een super mooie posters. Geweldige ook die quote op poster van Carrie (was zo’n geweldige serie , jammer dat ze zulke leuke series niet meer maken) leuk idee om die aan een vriendin te geven. Die Buffalo horns poster zou ik ook zo aan mijn muur hangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in