Tekstgrootte: groter / kleiner

Ooit moest ik er aan geloven. Project pan, oftewel: de uitdaging waarbij er géén beautyproducten meer gekocht mogen worden, en binnen een bepaalde tijd moet je een aantal producten opmaken. Mocht je geen idee hebben waarom het oorspronkelijk Project Pan heet: wanneer de (vaak metalen) bodem van een make-upproduct in zicht is, wordt dit ‘de pan raken’ genoemd. Kennelijk heet zo’n bodem dus ‘pan’ in het Engels. ;)

De regels? Die bedenk je vaak zelf. Het concept is simpel, zoals ik hierboven al zei. Je mag geen nieuwe producten bijkopen, en je moet eerst het afgesproken aantal opmaken. Aangezien ik een hoarder in hart en nieren ben, en m’n kasten nu écht beginnen uit te puilen, werd het tijd voor mij om deze uitdaging aan te gaan! :)

Ik ga de uitdaging aan, en wil in één maand tijd het volgende opmaken:

  • 10 douchegels
  • 7 bodylotions
  • 5 parfums

Dat klinkt misschien veel, maar vergeet niet dat ik ook een hoop bijna-lege producten heb, en ook zullen er wat miniaturen in m’n stash zitten. Toch wordt het wel een flinke uitdaging, maar ik heb er zin in! En het is ook absoluut nodig, kijk maar naar de volgende foto’s..


M’n douchegels


M’n bodylotions (die Lemony Flutter staat er verkeerd zie ik nu!)


M’n parfums

Dat wordt smeren, smeren, smeren! En spuiten (parfum), maar dat vond ik dan weer zo ranzig klinken (“Dat wordt spuiten!!”) :’) Goeddd.. Als jij trouwens ook zo’n grote stash hebt, dan daag ik JOU nu ook uit om mee te doen ;) Maakt niet uit of je alleen mee doet qua parfum, bodylotion of douchegels, maar je deelname tegelijkertijd met die van mij lijkt me erg leuk! Laat het maar weten in de reacties.

Over precies één maand, op 13 September, laat ik jullie foto’s zien van de lege producten! Als dat lukt….. wish me luck!

29 Responses to Project 10 Pan / Uitdaging: beautyproducten opmaken

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker