Project Pan ♥ Februari

30
38

Laat ik er niet om heen draaien: ik heb veel spullen. Héél véél spullen. Ik heb mijn showergels nooit geteld (bewust), maar als ik uit zou komen op tegen de 100 showergels, zou het me niets verbazen. Mijn kastjes puilen uit, ik begin ernstige vormen van hoarden aan te nemen, dus – tijd voor Project Pan. Een project waarbij je spullen op moet maken.

In deze post laat ruim ik samen met jou m’n kastjes op, en vul ik een doosje met producten die vóór 1 maart op moeten zijn.

Dit is mijn badkamerkastje, vóór het opruimen. Hierin staan mijn gezichtsproducten, huidverzorgingsproducten, haarproducten, voetproducten, en overige producten zoals zonnebrandcrème, handgel, deodorants, etc. Zoals je ziet puilen de plankjes uit, en wordt het hoog tijd om alles eens grondig uit te ruimen. Ik heb laatst alle over-datum-producten al weggegooid, dus vandaag wordt er niks weggegooid. Wel ga ik mezelf één maand de tijd geven, om een X aantal producten hiervan op te maken.


Al m’n bodylotions en bodybutters.. :blush:


Alles geordend!


Al m’n gezichtsproducten.. lotions, dag- en nachtcremes, face wash, etc. etc.


Handcrèmes.. daarvan heb ik een hoop halflege, tijd om die apart te leggen!


Allemaal bijna lege, of halflege handcrèmes.


Een aantal kleinere verpakkingen, pompflacons, én m’n handcrèmes, gaan allemaal in dit rek.


Huidverzorgingsproducten ná het opruimen! Al een stuk netter!


Gezichtsproducten na het opruimen. Veel overzichtelijker :smile:


Grote potten body butters etc. staan nu op dit plankje


Haarproducten, voetproducten, en m’n mandje met maskertjes. Oh ja, deorollers staan hier ook tussen.


Dit is nu mijn kastje ná het opruimen. Nog steeds vrij vol, maar een stuk meer opgeruimd en overzichtelijker. Ik heb mijn meest gebruikte producten vooraan gezet, zodat niet alles overhoop hoeft als ik iets zoek.

Opmaken vóór 1 maart, anders weggeven aan jullie!

Ik heb niets weggegooid tijdens het opruimen, wél heb ik een lege doos gepakt en daarin een aantal producten gezet die ik vóór 1 maart opgemaakt moet hebben. De producten die ik op 1 maart over heb, moet ik óf weggooien (waar ik niet tegen kan!) óf ik ga ze verloten onder alle reacties onder dit artikel (als daar animo voor is).


Dit is het doosje..


Ik ga proberen al deze handcrèmes op te maken! Meeste zijn al bijna leeg, of halfvol.


Lichaamsproducten.. moet te doen zijn.


Gezichtsproducten. The Body Shop Aloe Toner, Hannah Cleansing Clay, Cenzaa Microdermabrasion Polish, en een masker van de Tuinen.


En tot slot, een sample Andrélon Stralende Glans Crème die al aangebroken is.

Al bovenstaande producten, moet ik opmaken vóór 1 maart 00:00. Wat ik overhoud, ga ik verloten onder iemand in de reacties, mits er interesse in is! Laat me dat dus weten in de reacties :smile: Enne, wish me luck!

30 REACTIES

 1. Er zitten prachtige producten tussen! Moet je vast gaan lukken Evelien, en Sjezus wat heb jij veel mooie merken en producten in je kastje! Enne interesse is er hier wel

 2. Wat leuk zeg dat je dit gaat doen! Ik ben zelf het type dat bijna lege producten vaak aan de kant legt, om ze maar niet op te maken, maar misschien moet ik die ook maar eens bij elkaar gaan rapen en toch op gaan maken. xxx Lucinda

 3. Interesse!(: En jemig, wat heb jij veel haha. Kan dit nu mooi aan mijn vriend laten zien als excuus dat ik helemaal niet veel heb haha.

 4. Wooow wat heb je veel! En wat heerlijk al die gezichtsproducten, ik ben zelf echt een skincare junkie aan het worden. Wat vind je van Breath of fresh air van Lush trouwens? Zit er veel verschil in met de Tea tree water? Ik doe zelf echt eeuwen over dingen opmaken dus voor mij een goed voornemen: deze maand mijn handcreme tube opmaken! Hoop dat het gaat lukken hihi. Oh en mocht je nog wat overhebben na je challenge, hier thuis zijn we gek op handcrèmes en bodylotions/butters dus hier vinden ze zeker een goed plekje :happy:

  • Ik moet zeggen dat ik beide toners even fris vind! Ik gebruik zelf graag Tea Tree Toner omdat hij ook erg zuiverend werkt, ik heb amper last van puistjes als ik die langdurig gebruik. Breathe of Fresh Air heb ik al een hele tijd niet meer gebruikt, dus over de werking kan ik helaas niet zeggen momenteel, maar ik denk dat ze qua geur en werking aardig in de buurt komen!

 5. Wat een leuk idee zeg! Je hebt wel ontzettend veel producten haha! Ik hoop dat het je lukt, maar anders is het verloten ook een ontzettend leuk idee! You go girl!

 6. Jeetje wat een stash heb je! Maar het moet haalbaar zijn hoor om het op te maken :). Ik denk dat ik dit binnenkort ook maar is moet gaan doen. Heb zoveel aangebroken producten liggen.

 7. Ook ik begrijp hoe je kastjes zich voelen. Overlopen en zelfs in andere kasten overgestapeld. Ik heb in Januari zoveel mogelijk opgemaakt. oude spullen weggegooit en zo weinig mogelijk nieuwe spulletjes gekocht in sales.
  Maar nu is er weer plaats ;) Wat jij niet opkrijgt kan er hier wel trug bij :p

 8. Mooie producten, ik ben ook al een tijdje bezig met een Project pan, om zo dingen op te maken die ik te weinig gebruik, succes!

 9. Ik heb zeker interesse om producten over te nemen, als je er niet in slaagt ze op te werken! :-)
  Veel succes in ieder geval, lijkt me een hele klus! Maar ik ben wel jaloers op je stash! ;-)

 10. Mijn kastje ziet er ook eh….rommelig uit. Ik heb met de verhuizing alles in een doos gegooid en meegenomen. Dan kan ik ze hier rustig uitzoeken (of ze nog goed zijn) en de rest netjes opruimen, gebruiken en/of weggeven. Zonde om het te laten verstoffen….
  Ik heb niet echt een project pan gedaan, maar ik heb de laatste tijd wel al wat open verpakkingen proberen leeg te maken en wat mini’s. Ik heb zo veel mini’s liggen, wil ik die allemaal op vakantie gebruiken, dan moet ik nog vaak gaan haha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here