Recepten: Zalmwraps

11
37

Een lekker hapje wat ik heb geleerd van m’n beste vriendinnetje Bianca, zijn zalmwraps. Ik was daarvoor er van overtuigd dat ik wraps niet lekker vond, omdat het mij deed denken aan dat Mexicaanse gerecht. Maar wraps smaken eigenlijk heel neutraal! En zo wist ze me te overtuigen, en sindsdien ben ik er gek op! En het is zó simpel om te maken, en aan de ingrediënten ben je hooguit 5 euro kwijt. Kortom, lekker, gezond & goedkoop!

Tip: Maak deze hapjes eens op Kerstavond, Oudejaarsavond of op een verjaardag! ;)

Wat heb je nodig?
Een pak tortillawraps. Deze kun je gewoon vinden in de supermarkt, en zijn er in twee maten. Ik pak zelf altijd de grootste, hierop kun je het meeste kwijt.
Roomkaas (zoals Garlan, Paturain of Boursin)
IJsbergsla, dat vind ik zelf het friste en knapperigste. Maar natuurlijk kun je altijd diverse sla uitproberen!
Gerookte zalm
Komkommer (eventueel)



Stap 1: Besmeer de wrap met een laagje roomkaas. Doe er zo veel op als je zelf lust; de één wilt er weinig roomkaas op, de ander vindt extra roomkaas juist lekker.


Stap 2: Strooi er een laagje ijsbergsla over heen.


Stap 3: Bekleed als laatste de wrap met plakjes zalm.


Stap 4: Rol de wrap op en snijd de wrap in kleine rolletjes.



Klaar!! Eet smakelijk ;)

Tip! Je kunt de zalm ook vervangen door carpaccio (runderrookvlees). Dit is ook héérlijk!

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here