Reminder: Win een enorm Lush pakket op mijn Instagram

Voor de mensen die het nog niet wisten, ik heb op mijn Instagram een toffe winactie lopen. Je kunt een enorm pakket vol met Lush goodies winnen! Op de onderstaande drie foto’s kun je zien wat je allemaal kunt winnen:

Flink pakket, hé? :haha: De winactie is internationaal, dus iedereen over de hele wereld mag meedoen. Momenteel doen er 567 mensen mee, wow! Maar laat je niet ontmoedigen door al die mensen die meedoen, waag gewoon een kans! Wie weet staat de pakketbezorger straks op de stoep bij jou, met een enorme doos vul met deze producten!

Hoe doe je mee?
Ga naar mijn Instagram en lees de regels die bij de winactie foto staan. Simpel! Heel veel succes allemaal. De winactie loopt tot woensdag 22 april, 13:00. Dus wacht niet te lang! :wink:

5 REACTIES

  1. Hoi hoi ik heb meegedaan aan deze winactie yay en ik hou van lush i love it maar het is zo duur darom hoop ik dat ik dit pakket win lush is heerlijk en alles wat er in zit is fancyyyy maar heel veel mensen doen mee maar ik doe toch nog mee voor 1 kans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in