Review ♥ Catrice Camouflage Cream #010 Ivory

Iedereen gebruikt het, behalve ik. Lijkt wel. Vraag me niet waarom, maar ik heb altijd het idee dat concealer niet zoveel doet voor mij. Onzin natuurlijk, want een goede concealer kan wonderen doen! Goed, ik heb dus duidelijk nog niet de perfecte concealer gevonden. Hopelijk brengt deze concealer van Catrice, de Camouflage Cream, daar verandering in!

Klik verder voor de rest van de review.

“Concealer cream with full coverage”

Verpakking
De concealer zit in een klein, rond doosje verpakt. Niet erg hygiënisch doordat je steeds met je vinger erin moet! Oplossing hiervoor is een concealer kwastje gebruiken, zo komen er minder bacteriën in, en zal hij langer mee gaan. Het dekseltje moet je eraf draaien. In dit potje zit 3 gram, en hij is 6 maanden houdbaar.

Kleur
Ik heb de kleur 010 Ivory, verder heb je ook nog 020 Light Beige en 030 Rose Beige. De kleur die ik heb, heeft een gele ondertoon. Hij is daardoor minder geschikt voor onder je ogen (blauwige wallen kun je beter weghalen met een concealer met roze ondertoon). Toch kun je prima deze concealer onder je ogen gebruiken, want een fris effect krijg je er natuurlijk altijd door! Overigens lijkt 030 de enige kleur te zijn met een roze ondertoon. Waarschijnlijk had ik die beter kunnen halen, maar er waren op dat moment geen testers aanwezig in de winkel. :S


Links zonder, rechts met een kleine hoeveelheid.

Structuur & dekking
De structuur van de concealer is vrij stroef. Nog een reden waarom hij niet zo geschikt is voor onder je ogen; dit gaat sneller in de lijntjes zitten en ziet er ‘droger’ uit dan een vloeibare concealer. Toch versmelt hij aardig in aanraking met je vingers (door de warmte), en wordt hij daarna erg romig. De dekking is verder erg goed! Hij dekt niet voor 100%, maar beter dan de meeste concealers die ik ken. En dat is al een hele prestatie! ;)


De ultieme concealer proef: een tattoo!


Hij dekt behoorlijk goed!

Conclusie
Ik heb nog geen ‘holy grail’ gevoel bij dit product, maar wellicht moet ik hem in een andere kleur (oftewel ondertoon) kopen. Verder ben ik heel tevreden over deze concealer en raad ik hem iedereen aan! Hij dekt enorm goed, blijft lang zitten (vooral als je hem afpoedert) en zorgt voor een egale teint. 010 en 020 hebben een gele ondertoon, 030 heeft een roze ondertoon. Ik ga zeker weten nog 030 halen – ik was bang dat hij te donker zou zijn, maar hij blijkt alleen een andere ondertoon te hebben! :)

Informatie
Prijs: € 2,99
Inhoud: 3 gram
Verkrijgbaar: Kruidvat en Trekpleister
Pluspunten: Goede dekking, budgetproof, smeert met je vingertop fijn uit, blijft lang zitten, geen cakey effect.
Minpunten: Potje is niet heel hygiënisch.
Belangrijk om te weten: Heeft een gele ondertoon.

18 REACTIES

  1. Ik ben bang dat 030 ook niet gaat werken voor je. Hij is wel degelijk donkerder en heeft nog steeds een gele ondertoon, wellicht minder sterk maar toch.

  2. Ik ben echt gek op deze concealer! Het enige probleem dat ik ermee heb is dat ik de donkerste kleur nu gebruik en dat deze alsnog te licht is. Dus aan de kleurselectie mogen ze best iets doen!

  3. Ik heb hem zelf en ik vind hem echt geweldig! Ik gebruikte voorheen eigenlijk nooit concealer, maar ik gebruik hem wel voor onder mijn ogen en ik vind hem ideaal. Ik lijk er een stuk frisser door. Misschien dat ik die met de roze ondertoon ook nog haal, wil wel weten hoe dat eruit ziet! :D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in