Review ♥ China Glaze ‘Cirque du Soleil Worlds Away’ Surreal Appeal

Toen ik vorige week een bestelling plaatste bij Pretty Polish, bestelde ik ook dit kleurtje van China Glaze. Een lekker zomers, vrolijk roze kleurtje! Om alvast in de lente en zomer stemming te komen, zeg maar. *kijkt naar buiten* Nee, dat kan absoluut geen kwaad. :sweat: Kijken jullie mee?

Klik verder voor de rest van de review!

Informatie
China Glaze nagellak vind ik erg fijne nagellak hebben. De potjes zijn lekker groot (14ml – Catrice heeft bv. 10ml), de prijs is erg vriendelijk en ze hebben téveel leuke kleuren. Ik denk dat iedereen wel bekend is met China Glaze nagellak en het uiterlijk; stevige flesjes, grote dop. De nagellak is 36 maanden houdbaar.

De kleur is.. roze, rozer, rozest! (?) Zonder shimmers, met een normale, glanzende finish. Een vrolijk kleurtje dat perfect is in voor de eerste 7 maanden van het jaar – maar ook zelfs daarna nog draagbaar! Ook voor op je tenen is dit een erg leuke kleur. Het kwastje lakt prima – niet zo fijn als een Essie of Catrice nagellak, maar het is prima te lakken.


Eén laagje


Eén laagje

Dekking
De dekking is top! Zoals je ziet, dekt hij met één laagje al goed. Je zou eventueel twee lagen kunnen opdoen, maar eentje is in principe al voldoende. Ook droogt hij enorm snel – waar de meeste nagellak pas na een uur krasvrij zijn, is deze dat al na 20 minuten. Hij blijft een aantal dagen zitten voordat hij gaat chippen, erg netjes!

Informatie
Prijs: € 5,95
Inhoud: 14 ml
Verkrijgbaar: Diverse online webshops, zoals Pretty Polish
Pluspunten: Droogt snel, dekt bij één laag, flinke inhoud, goede prijs.
Minpunten: Kwastje kan misschien wat verbetering krijgen.
Belangrijk om te weten: Deze nagellak maakt deel uit van de Cirque du Soleil Worlds Away collectie.

Heb jij ook zo’n vrolijk roze kleurtje in je stash?

12 REACTIES

  1. Inderdaad een vrolijk kleurtje :) mooi! Ik heb ook zo’n vrolijk kleurtje in mijn stash van Catrice, maar zou graag China glaze wel eens willen uitproberen. Wat heb je trouwens schattige figuurtjes hier haha :hk: :mm4: :gb: :bear2:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in