Review ♥ eBay Caviar Nails

Caviar nails, de nieuwste huidige trend op nagellak gebied. Veel merken hebben ze al in het assortiment zitten, ik zag ze bij Douglas veel liggen, maar best wel prijzig! Ik besloot daarom om eens rond te snuffelen op… inderdaad, eBay! Ik kwam al snel deze tegen, een wiel met daarin 12 kleuren van die kleine balletjes. En dat voor maar $ 1.05! :mm4: Alleen, is het ook wat of kun je het beter laten liggen? Lees snel verder.

Klik verder voor de rest van de review!

Verpakking
De kleine balletjes (“beads”) zitten verpakt in een wiel, waarin 12 vakjes zitten. De bovenkant van het wiel is te draaien (hierin zit een opening ter grootte van een vakje), alhoewel dit héél stroef gaat (doordat er wat beads tussen zijn gekomen!). Ik vind deze verpakking totaal niet handig werken, je krijgt je nagel niet goed in een vakje, waardoor alleen het middelste gedeelte van je nagel voorzien wordt van beads. Ook jammer is dat er heel weinig beads in een vakje zitten, het kost natuurlijk amper iets, maar als je beide handen wilt voorzien van één kleur beads, dan is één wiel is NIET GENOEG voor beide handen!

Ook had ik nog drie extra wielen besteld, als extra winactie voor bij dit artikel. Maar door de post zijn de beads door het hele wiel geschud, dus de beads zitten overal en nergens, zelfs in de envelop zaten ze! Ik heb nu opnieuw beads besteld op eBay, maar dan in kleine flesjes. Dus het zal nog even iets langer duren voordat ik een winactie hiermee kan doen, helaas! :(


De beads kleven aan het transparante draaiwiel, heel erg irritant!


Verpakking zit onder de beads.

Kleuren
In het wiel zitten 12 kleuren: goud, wit, rood, lichtroze, paars, lila, turquoise, donkerroze, oranje/brons, donkerblauw, mintgroen en zwart. Een goede selectie van leuke kleuren! Je kunt de kleurtjes ook mengen, voor een extra feestelijk effect.

Conclusie
De beads zijn van perfecte grootte, en de kleuren in het wiel zijn erg leuk. Maar één wiel is te weinig, je kunt maar een paar vingers doen met één kleur. Het draaiwiel is onhandig en de vakjes zijn net even te klein voor een hele nagel, waardoor je de beads op je nagels moet strooien (= mess!). De prijs is wel fijn, maar inhoud valt zo tegen, het is zo weinig! Ik zou deze zeker niet kopen. Als je dan beads wilt kopen, kijk dan naar de beads die in flesjes of potjes zitten. Dat werkt handiger!

Informatie
Prijs: $ 1,05 (omgerekend 74 eurocent) per wiel
Inhoud: Nergens te vinden, maar het is niet veel!
Verkrijgbaar: eBay
Pluspunten: Leuke kleuren selectie, zeer budgetproof, beads zijn van perfecte grootte.
Minpunten: Wiel is onhandig, inhoud is zeer weinig, vakjes zijn net te klein, van sommige wielen waren er 1 of 2 vakjes leeg doordat de beads eruit waren (waarschijnlijk door de post).
Belangrijk om te weten:

Wat is jouw ervaring met caviar nailart? Heb je al eens deze nailart van eBay uitgeprobeerd?

9 REACTIES

  1. Ik vind ze zo leuk! Ik had een setje van twaalf kleine flesjes gekocht via Ebay voor €1,41. Zelfs die flesjes zijn nog te weinig om alle nagels te voorzien van een laagje beads! Twee flesjes zou denk ik nog wel lukken. En ze bloeden als je er een topcoat overheen doet, maar dit schrijnt bij Ciaté ook te zijn. En voor die prijs is het ook niet zo heel erg, vind ik!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in