Review ♥ eBay mascara, oogpotlood & eyeliner

Op eBay bestelde ik laatst een setje make-up, namelijk een budgetproof mascara, oogpotlood en eyeliner. De eyeliner heeft op de dop ook nog een oogpotlood zitten. De printjes zijn voorzien van goud en panterprint, erg gaaf dus! Toen ik ze binnenkreeg bleek de mascara van het luxemerk Helena Rubinstein te zijn. Voor dat geld kan het nooit echt zijn, dus dit is weer een nepperd, net als de oogschaduw die ik laatste bestelde. Lees verder om te zien wat m’n ervaringen zijn met deze producten!

Klik verder voor de rest van de review!

Verpakking
De mascara ziet er leuk uit, hij is helemaal goud, voorzien met panterprint. Het is een vrij simpele mascara, er staat alleen nergens informatie op. Heel vervelend, want wat zit er nou precies in de mascara? De inhoud zal iets van 8 ml zijn, gemiddeld dus.

Applicator
Als ik de applicator uit de mascara haal, blijven er sliertjes mascara aan het borsteltje hangen. Heel erg irritant! Ook ruikt de mascara enorm naar appelmoes? :S Het borsteltje bevat rubberen haartjes.


Zonder mascara


Met één laag op


Met twee lagen op

Conclusie
De mascara is totaal niet fijn. De substantie is sliertig, daardoor blijven al je wimpers aan elkaar kleven. Als je meer dan één laagje aanbrengt, blijven er sliertjes mascara aan je wimpers hangen, dit zie je goed op de laatste foto. Nee, dit is echt een ramp, enkeltje prullenbak!

Informatie
Prijs: $ 1,70
Inhoud: Staat nergens, maar zal ongeveer 8 ml zijn.
Verkrijgbaar: Op eBay, ik heb hem gekocht bij deze verkoper.
Pluspunten: Leuke verpakking, budgetproof.
Minpunten: Ruikt naar appelmoes, sliertig, geen informatie op verpakking, geen mooi effect.
Belangrijk om te weten: Het is een neppe Helena Rubinstein mascara.

Verpakking
Op naar het oogpotlood! Ook deze is goud en heeft panterprint all over it. Het is een lang en dun potlood, je zou haast bang zijn om ‘m te breken! Deze heeft ook geen informatie, maar er staat ook geen Helena Rubinstein op, alleen “Eyeliner Pencil” met wat Japanse tekens eronder.

Pigmentatie
Een zwart oogpotlood is een must have in je stash, maar hoe zwart is deze precies? Als ik ‘m swatch op m’n arm, vind ik ‘m goed zwart. Helaas is hij op m’n waterlijn niet zo zwart! Ik kan deze eigenlijk alleen gebruiken voor op m’n bewegend ooglid, in plaats van (vloeibare) eyeliner.


Op m’n waterlijn

Conclusie
Mwah, het oogpotlood ziet er goed uit, maar daar blijft het ook bij. Ik kan er heel kort en simpel over zijn: een oogpotlood (voor op m’n waterlijn) moet goed afgeven, deze doet dat niet echt. Na een paar keer aanbrengen op je waterlijn, zie je een vaag, zwart lijntje. Die er ook nog eens na een paar uur af is. Helaas, ook weer geen succes!

Informatie
Prijs: $ 0,99
Inhoud: ?
Verkrijgbaar: Je kunt hem hier kopen, bij verkoper hkiron-aus.
Pluspunten: Leuke verpakking, budgetproof.
Minpunten: Geen goede pigmentatie op waterlijn, geen informatie op de verpakking.
Belangrijk om te weten:

Verpakking
Ah, dit is een leuk product! Heel multifunctioneel, het is namelijk een eyeliner, met een oogpotlood in de dop. Wederom met een stoer panterprintje. Op de onderkant zit een stickertje, waarop staat dat de eyeliner van Junjian Cosmetics is (de Japanse liquid eyeliners zijn daar ook van!), en dat de kleur Black is. Niet veel informatie dus, maar al meer dan de vorige twee producten.

Gebruik
Als je de lange dop los draait, heb je de applicator van de eyeliner te pakken. Bovenop de lange dop zit nog een dop, als je die eraf haalt heb de applicator van het oogpotlood te pakken. Handig voor als je gaat logeren, één product, twee functies!


Linker drie strepen zijn van het oogpotlood, rechter drie zijn van de eyeliner

Pigmentatie
Nadat de vorige twee producten zo tegenvielen, verwachtte ik hier niet veel meer van. Verrassend genoeg valt de eyeliner toch wel mee! Hij is erg zwart, het kwastje is dun en precies, en de eyeliner droogt snel op. Hij blijft niet de hele dag zitten, maar toch zeker zo’n 6 uur, voordat er stukjes eyeliner ontbreken. Het oogpotlood geeft meer pigmentatie af dan het losse oogpotlood hierboven, maar het is alsnog niet pikzwart.


Met de eyeliner en het oogpotlood op


Met de eyeliner en het oogpotlood op

Conclusie
Dit product valt niet zo tegen als de vorige twee, en doet redelijk wat ‘ie moet doen. Toch gaat hij niet in m’n everyday bakje, ik heb een fijnere eyeliner en oogpotlood, die ik liever gebruik. Ook zou ik je niet aanraden om het te kopen, voor deze prijs heeft Essence veel fijnere producten!

Informatie
Prijs: $ 1,24
Inhoud: ?
Verkrijgbaar: Op eBay, ik kocht hem bij verkoper hkiron-aus, maar je kunt ook zoeken op “leopard eyeliner”.
Pluspunten: Leuke verpakking, budgetproof, eyeliner is goed zwart, handige verpakking.
Minpunten: Eyeliner blijft niet de hele dag zitten, oogpotlood is niet intens zwart op de waterlijn, weinig informatie op de verpakking.
Belangrijk om te weten:

Wat vinden jullie van deze producten?

14 REACTIES

  1. Was ze al tegen gekomen op eBay, maar twijfelde. Die ga ik dus niet bestellen.. Had hier een stift eyeliner van besteld, maar die is nooit aangekomen. Wel geld terug gekregen. Gelukkig maar wat dat zal ook wel drie keer niks zijn geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in